Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olafek726

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość olafek726

Witam,mam problem z jedną dziewczyną ze szkoly,podoba mi się,nie wiem jak mam do niej zagadać,wysłałem jej zaproszenie na fb i je zaakceptowala,lepiej zacząc z nią pisać czy zagadać w realu,nie mam doświadczenia jesli chodzi o gadanie z dziewczynami ktore mi sie podobają,wydaje sie spoko-nie znam jej a bardzo bym chciał,pomocyyyusmiech.gif

Gość gość
Ile masz lat?

Gość olafek726
17,wstydze sie tak poprostu podejsc i zagadac,sa przy niej kolezanki i ogolnie nie wiem jak mam sie zblizyc do niej,pomocyyy

Gość olafek726
mógłbym do niej napisać,zaden problem,tylko chodzi mi o to jak mam do niej sie zbliżyć i ogolnie chcialbym ja zaprosić na spacer aby ja lepiej poznać,czy to jest dobry pomysł,czy lepiej rozmawiać z nią w w szkole,pomóż mi ,powiedz mi o czym mam z nią rozmawiać tak aby poprostu sie z nia zaprzyjaźnić :)

Gość gość
a skad wiesz,ze jest wolna?To,ze przyjela zaproszenie nie musi oznaczac,ze tez sie jej podobasz.Najpierw zlap kontakt na fb,bo nie kazdy tam musi pisac czy ma kogos czy nie.Potem mozesz pomyslec o blizszym kontakcie🖐️

Gość olafek726
wiem od kolegi że jest wolna,wydaje sie spoko,mowil tez ze jest fajna,mowil tez ze nie mam u niej szans,wydaje mi sie ze gdyby nie moja nieśmiałość to juz bym zagafal,poczatki sa trudne a potem to juz z górki,na poczatku jestem nieśmiały a później normalnie sie "otwieram" powiedz mi co mam do niej napisać na fb aby chciala pisac z nieznajomym,mógłbym do niej podejść w szkole i pogadac,ale boję sie reakcji kilku kumpli ze beda mnie obgadywac i nagadają jej cos na mnie,pomocyy

Gość sasankaaaaaaaaaaaaaaa
najlepiej jakbyś się wcześniej dowiedział czym interesuje się ta dziewczyna, wtedy łatwiej ci będzie nawiązać z nią kontakt. Może chodzi na jakieś zajęcia? Nie wiem może do jakiejś szkoły językowej , wtedy mógłbyś do niej napisać że słyszałeś że ona tam chodzi, ble, ble a ty szukasz jakiejś szkoły, czy mogła by ci coś powiedzieć na jej temat.

Gość olafek726
chciałbym ją ogólnie poznać,nie jestem póki co nastawiony na to by była moją dziewczyną,jak bedzie wydawała sie spoko wtedy do niej zqgadam bardziej pod kątem chłopak-dziewczyna,powiedzcie o czym mam z nią rozmawiać i jak mam przełamać nieśmiałość do ładnych dziewczyn,pomocyyy,

I tak nie jesteś pewien na stówe czy ma chłopaka. A jak masz do niej zagadać? Po prostu napisz jej coś w stylu cześć, co tam słychać.. Albo nie wiem. Bo jeżeli do mnie piszą jacyś obcy na fb, że chcieliby mnie poznać bo jestem taka i taka :D to i tak bezwzględu na to co by nie pisali, odpisze że nie jestem zainteresowana ponieważ mam faceta :) a tak jak ktoś do mnie napisze siema, co tam? To odpisuje, bo to żadne podrywanie. Pisałes że kolega mówił że nie masz u niej szans. Dlaczego??

Gość viki0629
Myślę , że sasanka ma rację , najpierw dowiedz się czym się interesuje , łatwiej będzie . Jestem przeciwniczka pisania Sie ma . Co tam ? Też odpowiedziałam bym coś w stylu nic . Zbyt ogólnikowe pytanie , które moim zdaniem zadają tylko przyjacieli lub przygłupy nie wiedzące co pisać . Jestem kobietą i lubię komplementy . Napisz jej np. Hej , widziałem Cię dzisiaj w szkole , ładnie wyglądałaś . Na pewno podziękuje , ( o ile jest wychowana ) i zacznie zastanawiać się o co chodzi ? Więc choć na chwilę będziesz w jej myślach . A może na dłużej jak się postarasz . Ale na pewno zrób rekonesans tego co lubi , powodzenia !

Gość viki0629
Przełam sie , mówienie miłych rzeczy ( pisanie raczej ) nie jest straszne , najwyżej wyjdziesz na głupka ( w co szczerze wątpię jesli wychowana ) KTO NIE RYZYKUJE TEN NIE PIJE SZAMPANA :);)

Gość olafek726
wg.mnie jest wychowana,jeżeli podejde do niej to napewno mnie nie wyśmieje,kumpel mi mówił że miała chłopaka ale już nie ma,nie wiem jak mam reagować na śmiech kumpli gdy bede do niej podchodził i wybuchną śmiechem,pewnie mnie z nią skłócą,co mam zrobić,fejs czy real??? pomocyyy

To co z nich za koledzy skoro zamiast C***omóc, to się naśmiewają? Jeżeli boisz się jej reakcji lub kolegów, to napisz do niej. Jakiś komplement. Viki Ci dobrze radziła.