Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konczita De Milanossss

Czy ktoś wierzy w tą ściemę

Polecane posty

Gość Konczita De Milanossss

ek.pl/artykuly/dermatolodzy-odkryli-sekret-mlodosci/ Znalazłam taki artykuł o kremie, który działa cuda (link oczywiście nie chce wejść, więc ucięłam http/). Jest tam podany link do strony z ceną tego kremu - w promocji ponad 100 zł. Wpisałam w google nazwę kremu i okazuje się, że można go kupić w Rosssmanie i innych drogeriach albo w sklepie internetowym za trochę ponad 2 dychy. Nazwa i słoiczek ten sam, co w linku, więc to chyba ten sam krem, a ktoś sobie znalazł sposób na zarobienie kasy. No chyba, że to nie ten sam krem... Oczywiście komentarz niepochlebny nie został dodany pod artykułem :)

Gość gość
Całość to jedna wielka ściema, jeśli się nie wie, jak działa kwas hialuronowy (a jak się wie, to od razu śmiech pusty bierze), to wystarczy wrzucić w google grafika te obrazki z "cudownej" przemiany i zobaczyć, ile różnych cudownych preparatów każdy z nich reklamuje na innych stronach, od botoksu przez restylane po jak widać guano :D

Gość gość
Kas hialuronowy bardzo dobrze nawilża, jedna cząsteczka kwasu hialuronowego wiąże 250 cząsteczek wody. Dlatego bardzo często pisze się o jego właściwościach wygładzających zmarszczki, szczególnoe dobre efekt jest widoczny na bardzo suchej skórze.