Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet nie potrafi rozmawiac

Polecane posty

Gość gość

Jest to takie irytujace. Ja o czyms mu opowiadam a u niego a ni me a ni be. Wogle sie nie odzywa.

Gość gość
i tak już zostanie - całe życie z ćwokiem - współczuję!

Gość gość
Bardzo ziwne. Moze cos z nim ...nie tak. Zapytaj wprost jak masz to rozumiec. ..Co on chce takim zachowniem POWIEDZIEC.

Gość gość
trzeba było wybierać w NFZ na ksieżeczkę przydzielali lekarzy

Gość gość
jak twierdzi zemczony. dzis chcialam z nim pogadac na temat prezenty na gwiazdke dla dzaidka jego. zeby mi doradzil bo lepiej go zna niz ja. w****ilam sie i powiedzialam ze jak ma to gdzies to niech sam kupi. Ze nie ma kiedy bo pracuje - trudno. ja sie staram o wszystkim mysle a on ma gdzies.

To jak ów "facet" Cię wyrwał, jeśli nie potrafi rozmawiać? Bo bajer, kryjący się za brakiem logiki wyczuwam na odległość :p

Gość gość
wczesniej normalnie bylo. duzo rozmawialismy. ale jak np. pytam sie w kwestii doradzenia czegos to nie ma zdania.

Gość gość
nie kupie prezentu. o nie. od dzis mysle tylko o sobie. a jak np. nie zrobie prania to jak sie wykloca ze mna. ze co za problem wrzucic jego ubrania do prania. albo zrobic dla niego obiad. takim mzachowaniem wszsytko psuje.

Gość gość
a ppotem sie dziwi ze seksu nie ma. juz jakies 3 tg. jak mam isc do lozka z kims kto mnie olaewa.

Gość gość
gość jak twierdzi zemczony. dzis chcialam z nim pogadac na temat prezenty na gwiazdke dla dzaidka jego. xxxxxxxxxxxxx już nie tylko jemu, ale i jego rodzinie wchodzisz w tyłek???

Gość gość
gość wczesniej normalnie bylo. duzo rozmawialismy. ale jak np. pytam sie w kwestii doradzenia czegos to nie ma zdania. .....................może ma racje kobitkom trudno dogodzić .ja jeden raz doradziłem mojej,do teraz mi to wypomina

Gość Traktorzysta
Musisz mu porzadnie wypolerowac reflektor

Gość gość
Moze to jakas osobowosc schizoidalana czy zespol aspergera? . Mialam takiego znajomego, ktory byl w stanie w ciagu 5 godzin powiedziec nie wiecej niz 10 zdan:/ Ostatecznie nasza znajomosc zakonczyla sie, bo on twierdzil, ze ja gadula jestem, a mnie bylo zle, ze nie ma odzewu na to, co mowie; nie odpowiadal takze na pytania do niego kierowane. Dodam, ze gluchy nie byl ;)

Gość żona zwapnienie mózgu ma
kiedyś śpiewała w operze teraz tylko mówi NO

Gość gość
jakis trefny jest