Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek123321

Czy przeszłość seksualna ma znaczenie

Polecane posty

Gość tomek123321

Bardzo Was proszę o zdanie. Miałem zawsze cel/ideę, żeby znaleźć dziewczynę, która za bardzo nie "szalała" z chłopakami i żeby była podobnie doświadczona jak ja. Mam 22 lata, do tej pory liczyła się dla mnie nauka/treningi, mało imprezowałem i tak wyszło, że uprawiałem seks z obecną dziewczyną, która za to robiła to już kilka razy. Dodam, że jest dużo młodsza. Szukam już dziewczyny na stałe i jestem stały w uczuciach, i trochę mnie zabolało, że ma takie doświadczenie już dziewczyna. Czy Waszym zdaniem taki związek ma szansę przetrwać? Dziewczyna bardziej przebojowa ode mnie, ja bardziej typ samotnika, ale bardzo dobrze mimo to się dogadujemy, tak poza tym to bardzo podobni jesteśmy. Tylko ta kwestia trochę mnie poruszyła.

Gość gość
oczywiscie ze ma tomku to ma odwzorowanie w charakterze

Gość tomek123321
Pierwszy raz właśnie z nią to robiłem, zapomniałem dodać. Zmartwiło mnie, że takie jest życie, że można sobie coś planować, a często jest zupełnie na odwrót i inaczej niż sobie wyobrażaliśmy. Jak jest z Wami w tej kwestii? Czy taki chłopak jak ja powinien szukać "grzeczniejszej" dziewczyny czy właśnie taka różnica możne nawet pozytywnie wpłynąć na związek? Po prostu nie zależało mi tak na seksie do tej pory, bo chciałem zrobić to z dziewczyną, którą kocham i będę z nią długo, ale nie trafiła się taka na dłuższy związek, nie było czasu na znalezienie lub nie było gdzie...

Gość gość
taka osoba co w zyciu szalala bedzie zwykla egoistka i tyle :) tak samo z facetami jesli komus zalezy tylko na zaspokjeniu wlasnych potrzeb nie liczy sie z nikim ani z niczym takze z wieloma wartosciami :)

Gość tomek123321
To mam szukać spokojniejszej, o podobnych poglądach do moich? Czasami mi się wydaje, że może i dobrze, że to nas różni.

Gość jakbyś ją kochał to byś się
nie zastanawiał.

Gość tomek123321
No fakt, że bardzo na sobie jest skupiona. Rzadko okazuje czułość i często mnie traktuje z góry, wyśmiewa, ale w ramach żartów... Chociaż trochę irytujące czasami.

Gość gość
Tomaszu znajdz sobie taka co sie szanuje i tyle :) a nie przyslowiowej Jagny z chlopow to co ja miala cala wiocha :) i tyle

Gość gość
no bo milosc to uczucie czyste a nie ubrudzone w brudnym czesto sexie

Gość tomek123321
Ciągle mnie zapewnia, że potrafi być wierna i stała w uczuciach, z resztą wierzę jej i myślę, że nie ma skłonności do zdrady. Może z drugiej strony dobrze, że wyszalała się już, "wie co jest pięć" i zostanie przy mnie. A z tymi spokojniejszymi to też kto wie... Trochę przykre dla mnie, bo czekałem specjalnie też na mało doświadczoną w tych sprawach dziewczyną, a wyszło jak wyszło. Jest przekonana, że już to robiłem wiele razy, bo nawet nam wychodzi, ale nie przyznałem się...

Gość jakbyś ją kochał to byś się
aaa no jeśli Cię nie do końca fajnie traktuje, to zupełnie inna bajka. na tym się skup, a niekoniecznie na jej przeszłości.

Gość tomek123321
Właściwie to mi to zachowanie nie przeszkadza, bo nabrałem dystansu do siebie dzięki niej i więcej pewności siebie mam. Bardziej ta przeszłość i to, że chciała seks już trzeciego dnia uprawiać. A ogólnie jest grzeczna i ułożona. Może za bardzo się tym przejmuję, może to ja trochę zacofany w tych sprawach jestem, bo nie korzystałem z życia jak należy i mało jest takich osób z takimi poglądami.

Gość dla mnie przeszlosc seksualna
to bardzo wazna sprawa

Gość tomek123321
Nie wiem, może dziewczyny szybciej tego potrzebują, może ja za późno dojrzewałem.. Ale też żeby z kilkoma chłopakami to robić nie będąc w związku z większością nawet... Macie połączenie spokojnego i grzecznego, zawsze słuchającego rodziców chłopaka z kłótliwą dziewczyną, ale troskliwą i opiekuńczą. Jest szansa na trwanie czegoś takiego?

Gość ggościoowa
"Jest szansa na trwanie czegoś takiego?" głupie pytanie; to już od was zależy; albo Ci dobrze, albo źle w związku - to w gruncie rzeczy jest bardzo proste... gdy jest się dojrzałym człowiekiem, Ty niestety jeszcze nie jesteś ;)

Gość tomek123321
Wiem, że nie jestem. Nawet dużo młodziej wyglądam niż na swój wiek, jeśli by mówić o wyglądzie. Nie wiem czy porzucić teraz te idee wszystkie, których się twardo trzymałem, czy brnąć do przodu z tym, co jest. Zawsze mówiłem, że poznam dziewczynę taką jak ja i z nią pierwszy raz to zrobię i będziemy razem na zawsze, ale życie to zweryfikowało szybko i jest jak jest..

Gość ggościoowa
witamy w prawdziwym życiu - nikt Ci nie odpowie, nikt Ci nie pomoże - musisz sam się sparzyć milion razy; wybranie jednej drogi wyklucza kilka innych; tak to już jest...

Gość tomek123321
No to od tej pory chyba niczego większego nie planuję i żyję chwilą. To już nie pierwszy raz kiedy jest inaczej niż chciałem, ale nie zawsze gorzej. : )

Gość nimrod
nie bądz głupi, po 1, to ze miała doświadczenia to tylko plus, bo jesli myslisz o niej w kategoriach przyszłości to tylko lepiej że miała doświadczenia i nie bedzie myślała jak to jest z innymi. rodziców kiedyś nie bedzie i nie bedzie komu podejmować za Cb decyzji wiec ucz się z tego zwiazku i od tej dziewczyny bo to ze miala sex z innymi nie znaczy ze sie nie szanuje, ma potrzeby i je realizowała. Wiec staraj się z nia budować zwiazek gadaj o problemach i nie pie****l za przeproszenia. Powodzenia.

Gość gościuuu
patrz jej na ręce/ lędźwie. Boli że już się zdążyła wytarabanić z pułkiem ułanów? po prostu to lubi. Niekiedy takie myślą że szkoda jej dla jednego. Ale pewnie poznała takiego wyjątkowego faceta jak Ty i jak rażona piorunem, ogarnie się i zmieni swoje życie i upodobania. Pamiętaj... jesteś dla niej jedyny i wyjątkowy a na innych urodziwych mężczyzn naet nie popatrzy :D

Gość gość
gosciuuu madrze pisze, ciekaw jestem ile osob go zrozumie....

Gość gość
Uważam, że przeszłość nie ma znaczenia. Jeśli dziewczyna Cię kocha i jest Tobie wierna, to nie widzę żadnych przeszkód, żebyście nie mieli być razem, zwłaszcza, że się świetnie dogadujecie.

Gość gościuuu
wyżej napisałem jaką miarą się kobiety mierzy. Oczywiście życzę Ci i udanego związku i szczęścia z aktualną partnerkom, być może faktycznie jest i będzie dla Ciebie w porządku(czytaj wierna, bo opiekuńczością i troskliwością często mącą wode, cwane są, wiem co mówię!). Ale niestety bardzo często starych przyzwyczajeń nie zmienisz. A że będzie wierna i będzie kochać? to chyba bardzo naiwne i płytkie. Musi sobie odpowiedzieć na jedno ważne pytanie, autorze: w czym jesteś lepszy od tych co wcześniej penetrowali Twoją kobietę? Tobie też się oddała nie będąc w związku? Skoro ona jest dla Ciebie jedyna, pierwsza i najważniejsza, to pomyśl kim dla niej jesteś Ty... jednym z kilku. Przerabiało się takie historie i nie raz o takich słyszało. To jest czarnowidztwo, ale jeszcze nie raz w szyciu się przekonasz że z kobietkami sprawdzają się takie podłe scenariusze, o których sobie pomyślisz podczas największego doła. Wystarczy mieć umysł i oczy szeroko otwarte. A teraz kobiety napiszą ' jak Cię kocha to będzie wierna". Bardzo abstrakcyjne e pojęcia, ale lepiej twardo stąpać po ziemi.

Gość gość
jak cie kocha... kolega madrze pisze, bardzo szybko moze cie przestac kochac jesli znjadize lepszy obiekt, kobiety ktore mialy wielu partnerow łaczy jedna wspolna cecha---- same kiedys dostaly po d***e i ktos sie nimi zabawił, dlatego przewaznie zmieniaja facetow, niestety wiem to z doswiadczenia i obserwacji tego co sie dzieje wsrod znajomych

Gość gość
Nie ma znaczenia.

Gość gość
Lepiej zrezygnuj. Takie kobiety nie nadają się do związku. Dla nich seks to dla fanu przede wszystkim jest

Gość gość
nie rezygnuj, to jest szkoła życia. nie bierz jej zbyt serio. sam jesteś tak młody, że nie możesz jej traktować jako kogoś na wieczność, to by nie miało sensu. nawet jeżeli jesteś uczuciowy, to przy niej nabierzesz wprawy i w seksie i w rzeczywistych relacjach damsko-męskich. pannę możesz zmienić w ciągu tygodnia na lepszą. do tego czasu jednak bierz co ci się od życia należy - właśnie od tej panienki.

Gość gość
To coś ty za lafiryndę sobie przysposobił. Ona przy tobie długo nie zabawi, zaraz odleci do innego to więcej jak pewne.

Gość tomek123321
No to można widzę pisać wiele za lub też przeciw. Niby mnie zapewnia, że nie szuka już niczego u innych chłopaków, bo u mnie wszystko ma, ale mogę rzeczywiście się jej znudzić. Myślę, że ciężko by jej było znaleźć lepszego (przynajmniej teraz), bo mam dobrą szkołę, finansowo jest ok, auto też, podobam jej się z charakteru i z wyglądu (o ile nie mąci wody i nie jest po prostu zauroczona chwilowo). Nie wiadomo też co będzie później. Tak jak facetom nudzą się auta (brzydko ujmując to) - to dziewczynom faceci... Ale może chciała potrzeby realizować, bo nie miała z kim, a że seks lubi, to tak postępowała... Myślę, że czas pokaże. Postaram się z dystansem podchodzić do tego, chociaż nie łatwo się nie angażować jak się chce być szczęśliwym.

Bardziej zależy ci na tym, by być pierwszym i jedynym niż na tej konkretnej dziewczynie... Za to nie znoszę większości facetów- za to przedmiotowe podejście do kobiet... :( A ty już też nie jesteś prawiczkiem, więc jak teraz ty będziesz szukał sobie dziewicy, to będzie też niesprawiedliwe dla tej dziewicy. ­ Socjofobka