Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orhidea

W jakim celu wklejacie zdjęcia na portale internetowe typu facebook

Polecane posty

Gość orhidea

odpowiedzcie proszę.

Gość gość
zeby sie czyms pochwalic.

mówię tu o zdjęciach swoich, swoich znajomych, dzieci, aut i ekstremalne fotki kawy oraz innych obiadów, "wykwintnych dań" czy przedmiotów znajdujących się w zasięgu wzroku. why?

Gość Tam Qann
wow wow wow kocham pania w czerwonym gorsecie

Gość gość
banda debili musi sie lansować i to tylko po to, bo nie zobaczysz ludzi którzy plączą, mieszkają w obskurnych chatach tylko wszyscy tacy fajni i uśmiechnięci fotami lecza kompleksy.

heh, ale ja chcę właśnie poznać zdanie ludzi którzy takie rzeczy wyczyniają. bo czemu oni tak robią to mam swoją teorię ale czekam na wypowiedzi samych zainteresowanych. na pewno siedzi ich tu cała masa.

Gość gość
Najpierw i powiedz, czemu masz nick z błędem.

Gość gość
Dodaje zdjęcia bo wszyscy dodają, połowa to zwykła ściema w wakacje i wczasy to lans...ale cóż takie czasy a jaka jest twoja teoria

czekałam aż ktoś mi zwróci uwagę odnośnie "błędu" w nicku. no cóż, pseudonim to pseudonim, zwykły zlepek liter na których nie łamie się języka. tak do tego podchodzę i nie obchodzi mnie to czy jest z błędem czy nie. wersja "bezbłędna" była zajęta. rozumiesz? czy jest to zbyt trudne do pojęcia dla tak zaszufladkowany umysł jak Twój? moja teoria jest bardzo szeroko rozwinięta bo tyczy się po prostu mojego postrzegania świata który jest z tego co widzę bardzo różniący się od ogółu ludzi. większość ludzi których spotykam to wydaje mi się po czasie, że do są jakieś klony. wszyscy mają facebooka, wszyscy wygladają podobnie, rozmawiają o tym samym i mają wszyscy nasrane w głowach. dla mnie jesteście wariatami. złapanymi w pułapkę. nie żyjecie własnym życiem tak jak chcecie, tylko tak żeby zaimponować innym, lub nie być gorszym. idę spać. dobranoc.

Gość gość
To jest prawdziwy błąd, więc nie pisz tego słowa w cudzysłowie. Nie potrafisz pisać i tyle.