Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma96

kto tez spedza sam wigilie

Polecane posty

Gość nieznajoma96

To moja pierwsza samotna wigili mam 18 lat brak rodzicow i rodzenstwa dalsza rodzina to falszyce ;) chyba zrobie bigos i seans filmowy

Gość nieznajoma96
Fałszywce*

Gość gość
Wiem że to przykre i smutne ,mam już kilka takich samotnych świąt poza sobą,nie zamartwiaj się,to tylko kilka dni.Pomysł z seansem filmowym jest świetny i do tego kilka lampek wina... pozdrawiam Magda

Gość gość
U nas zgodnie z tradycja zawsze na wigilii jest miejsce i zastawa dla niespodziewanego goscia , wedrowca itd. Mysle ze wiekszosc rodzic gdzie obchodzi sie z jakas tradycja Swieta takie miejsce robi wiec jak ktos jest sam niech sie nie krepuje idzie do sasiada/sasiadki. Tego dnia powinnismy sie jednoczyc i nikt nie powinin zostawac sam...:)

Tylko niestety ja mam takich sasiadow ze nie wpuszcza :( gadalam na ten temat z kolezanka i uslyszalam jak sasiad gadal z kims i mowil " ja to bym nikogo nie wpuscila bo ta mlodziez kradnie":/szok no coz nie doluje sie :) ja zawsze cos zorganizuje ale kolezanka mnie zaprosila w pierszy dzien swiat na obiad,mialam przyjsc do niej na wigilie ale u niej 12 osob i mi glupio

Gość nieznajoma96
Tylko niestety ja mam takich sasiadow ze nie wpuszcza :( gadalam na ten temat z kolezanka i uslyszalam jak sasiad gadal z kims i mowil " ja to bym nikogo nie wpuscila bo ta mlodziez kradnie":/szok no coz nie doluje sie :) ja zawsze cos zorganizuje ale kolezanka mnie zaprosila w pierszy dzien swiat na obiad,mialam przyjsc do niej na wigilie ale u niej 12 osob i mi glupio

Gość gość
to naprawde przykre zeby wigilie spedzac samotnie...:( wspolczuje. Ja w swoim zyciu mialam jedna mega-smutna wigilie i wiem ze to jest mega-przykra sprawa w taki dzien gdy nie jest tak jak bysmy tego chcieli:(

Gość gość
podrzucam