Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie dużo przyjaciół

Polecane posty

Gość gość

takich z którymi możecie gdzieś wyjść?

Gość gość
mam, ale wolę siedzieć na kafeterii

Gość lambda czy lambada
caly pejsbuk oraz moje ukochane dzieciaki z rodzinami :classic_cool:

A jest cos takiego ? Mialam niby przyjaciolke ale okazala sie falszywa wpraszala sie na kawke herbatke udawala ze jest moja "siostra" przymilala sie ,chciala zeby jej nagrac jakis film,pozyczyc bluzke,ale obecnie jest z moim ex ktory ja podburza przeciwko mnie a ona mojemu obecnemu facetowi powiedziala ze nigdy nie byla moja przyjaciolka :( a gadala ze to ja falszywa i klamie choc zawsze traktowalam ja jak siostre nie patrzalam na to ze jest zaniedbana bo nie ma zebow wogole (ma 21 lat) i czarne kiełki ktore i tak tylko do wyrwania,smierdzi jej z ust ze czasem ledwo wytrzynywalam,chodzila brudna ,brudne ciuchy znoszone i nie wyprasowane chodzila w nich kilka dni skarpetki po bracie badz tacie wlosy jak by z jaskini wyszla (doslownie) milczalam nigdy nie mowilam jej zeby zadbala o sb zeby jej przykrosci nie robic,na pogrzeb mojego taty tez miala przysc oklamala na praktykach ze idzie na ten pogrzeb a poszla do domu przykre :( i wiele innych dlatego nie ma dla mnie czegos takiego jak przyjazn ...duzo by opowiadac

Gość gość
Love, co za rzeźnia

No ale dobro nie zawsze jest oplacalne,choc znalysmy sie od przedszkola ale wiem ze moj ex tak sie msci na mnie ze z nim zerwalam ;) ale ja wiem ze predzej czy pozniej przylezie wtedy p*****lne jej drzwi przed nosem i powiem ze to nie przytulek dla bezdomnych :D

Gość gość
Chyba dobrze wyszło, lepiej dla ciebie jak jej nie będziesz miała w swoim życiu.

Gość gość
NIE, koleżanki znajome ale nie przyjaciół,

przyjaźń straciła na znaczeniu i funkcjonalnosci wraz z pozbyciem sie przez hominidy futra. Nie trzeba sie było już iskać więc przyjaciele zaczęli przeszkadzać. Dlatego częśc z nich zniesmaczona swoimi współplemieńcami opuściła dotychczasowe sadyby i zasiedliła świat:P

Krotko mówiąc ludzie stali sie wszami a najbliższe otoczenie futrem. W takiej sytuacji mozna było samemu sie odwszawić i zostac swoim najlepszym przyjacielem:)