Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jordi

70 procent kobiet przyznaje się w badaniach do udawania orgazmu

Polecane posty

Gość gość
error 4404 nie ma takiej strony

Gość gość
morał taki ,że jesteście beznadziejne i głupie:O

gościu nie wiem z kim masz do czynienia w swoim zyciu :classic_cool: ale nie generalizuj:P Jordi skoro wstawiasz statystyki to jakie wnioski wysnuwasz?:classic_cool: trzeba szukać w tych 30%, które nie udają:D

Można też wysnuć wniosek, że skoro 70% kobiet się do tego przyznaje, to znaczy że 30% się nie przyznaje. Ale nie wiadomo czy mówią prawdę :P

Gość gość
v34 nie mówimy tu o moim życiu tylko o ankiecie :) nie generalizuje , ale takie są fakty - prawie 3/4 kobiet to nie jest mało, czyli można powiedzieć ,że większość :O

tak wszystkie udajemy orgazm no bo w sumie to jeeeden wielki MIT :classic_cool:...o matko:O

Gość gość
v34 a po co udajecie?:O

Jordi pomysl przynajmniej nie jest taka egoistką chce bys ty sie czuł super ;0 wiec postekla a ty masz radoche i ego po sam sufit:classic_cool: ona ma spokój ty jestes happy kazdy kontent ;) czego marudzisz?:D

Gość gość X
V tylko po co oszukiwać jak się kogoś kocha? Wyjaśnisz mi to?

Nie lubię być okłamywany, nawet jeśli kobieta robi to po to żebym czuł się spełniony

bo sie kocha?:) Ogólnie kobiety mogą wcale nie chcieć miec orgazmu podczas stosunku:) Czasem starcza mi tylko bliskość ;) to wy panowie macie jakies chore na to parcie:classic_cool:

Jordi badz szczery z własną kobietą i uszanuj te momenty, kirdy ona ie chce seksu. Duzo zapewne jest sytuacji np w długich zwiazkach że ona to robi dla niego...bo go kocha bo zna jego potrzeby, ale orgazm nie musi wystepować ;) wiec c***anowie, którzy nie chcą byc okłamywani musieliby chodzić przegłodzeni przez 70% swojego zycia :D

hmmm wiec Ci mówie ustal z kobietą że od dzis liczysz na jej szczerosc ;) i ze jak nie chce orgazmu to niech mówi wprost wtedy wstrzymasz sie od stosunku...ciekawi mnie ile wytrzymasz i jak nisko spadnie Twoja samoocena :) Dla mnie to bardzo proste ;) ustalić zasady i sie ich trzymac mysle ze twoja kobieta to doceni ;)

hahah no to byłes sam widzisz statystyki:D:D:D:D

Problem cały w tym, że przeważnie tylko kobiety w te statystyki wierzą :)

Gość gość
A wiecie dlaczego kobiety czasem udaja orgazm??? Bo myślą ,że nas to cokolwiek obchodzi. hahahahaha

Gość gość
kobiety udaja orgazm bo jesteście tacy beznadziejni czasami w łózku że wola to mieć poza sobą i idą zabawic się same z sobą i jest o wiele fajniej.

Gość gość
najśmieszniejsze jest to że za nudny seks obwiniacie kobiety mysląc że wystarczy wsadzić fiuta obojętnie w jaką dziurę