Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewictwo do ślubu

Polecane posty

Gość gość

zrobiłam ogromny błąd że je zachowałam. Wiem dopiero tez że jesteśmy całkiem nie dopasowani i bardzo się oboje męczymy. On chcę rano ja wolę wieczorem. On szybciej ja wolniej. Ogólnie nie polecam. Jeśli chcecie tylko z jednym to może z narzeczonym jeszcze przed ślubem?

Gość gość
no racja autorko. To że ktoś ci mówi szanuj się nie do końca zawsze to oznacza. Przecież jeśli jesteś z chłopakiem czy narzeczonym kilka lat to oczywiście że w końcu chcecie się kochać. Moja koleżanka czekała 7 lat i cóż nic dobrego z tego nie wyszło

Gość gość
do tego cóż mąż jest też trochę za duży dla mnie i często odczuwam ból. To przestroga dla wielu "szanujących" się kobiet

Moim zdaniem powinniscie sie dopasowac i ze soba rozmawiać. A w ogóle to wygląda na prowo.

Gość gość
owszem rozmawiamy ale niestety nie wszystko da się dopasować. To nie prowo. Chociaż rozumiem że możesz tak uważać. Bo ile kobiet teraz jest dziewicami do ślubu? Ale są takie młode dziewczyny które słuchają matek, ciotek, babek. I mimo że chcę dobrze to nie zawsze to wychodzi

I bardzo dobrze, że chcą zachować dziewictwo. A jakby raz czy dwa to zrobili to myślisz, żeby się dopasowali? Wiadomo, że zawsze jeden woli tak, a druga inaczej.

Gość gość
miałem sporo kobiet tych doświadczonych i tych mniej, boli na początku też mam dużego potem powinno być ok jak masz normalną budowę tam :), a reszta no cóż trzeba się dotrzeć

Gość gość
trzeba się dotrzeć. ale ja nie rozumiem tego czekania. Ja i mój mąż uprawialiśmy sex na 2 randce i szczerze nie był jakiś tam super ale jesteśmy razem już 5 lat i 3 po ślubie. Nie było wpadek ja dziewicą nie byłam zanim go spotkałam. Przecież nie ma żadnej reguły. Mimo to czekasz czekasz i tak na prawdę na co? Pierwszy raz zawsze to stres i ból. A coś takiego po ślubie? ja bym się nie zdobyła. Nie ma po co