Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaulinaWas

Gdzie dostane Skarb Matki

Polecane posty

Gość PaulinaWas

szukam apteki lub sklepu internetowego gdzie mogła bym kupić tanio Skarb Matki.Musza mieć duży asortyment, bo chce zrobić wyprawkę dla kuzynki z zagranicy. Zależy mi by były to Polskie produkty a dopatrzyłam się,ze to polska firma. Kuzynka ma manie na Polskie produkty:) Znacie jakieś takie miejsca w internecie? U producenta patrzyłam ale troszkę drogo na ich stronie. W aptece mam podobne ceny olejuszki. Chciała bym by mozna było wysłac od razu zamówienie za granice.a nie wszystkie drogerie/apteki sie zgadzają na to.

Gość gość
Niestety nie pomogę w poszukiwaniach.. Ale mogę Ci zaproponować kosmetyki z Ziaji. Też polska firma ze sporym asortymentem i dla mam i dla niemowlaków :) Ja bardzo sobie chwale ich kosmetyki, szczególnie z serii dla niemowląt :) Nie wiem tylko, czy bezpośrednio można je wysłać za granicę.. Ale może jakiś sprzedawca na allegro (często apteki handlują tez na allegro) zgodziłby się wysłać paczkę za granicę.

Gość PaulinaWas
a Zjaja też ma od 0+ ? Właśnie mi chodzi o noworodka...a jak przeglądam to wszystko jest powyżej 1 miesiąca ... Dziękuje za pomoc i odpowiedz...:)

Gość PaulinaWas
o jest troszkę tych rzeczy z Zajki....

Gość PaulinaWas
no i mam dylemat.....Zjaja? czy Skarb matki? Bambino to chyba juz jest przez jakąś firme wykupiony prawda?

Gość gość
ja mam z Ziajki płyn do kąpieli tam było napisane od 1 dnia życia. Nie musisz kupować wszystkiego z jednej firmy, ja miałam każdy produkt z innej firmy, a ten płyn do kąpieli polecam, bo mój Mały nie dawał się oliwką wysmarować po kąpaniu i nie musiałam jej używać :) aczkolwiek w 1 dniach miał oilatum ;)

Gość gość
no nie wiem trudno z tym to w ogole niesamite ale zdarza sie niestety 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość PaulinaWas
Myślę ze skomponuje coś z tego i z tego. Tylko teraz dajcie mi namiary na jakąś sensowna aptekę...Znaczy sie z z sensownymi cenami...Albo taka gdzie jest odbiór osobisty w Jędrzejowie ewentualnie w Busku-Zdroju. Wrrr... nie mogę nic znaleźć .

Gość gość
Skarbydladziecka oferują te kosmetyki. Szukaj na stronie producenta ale na FB. Tam podaje aktualne promocje.

Gość gość
Z ziaji mają już od 1 dnia życia :) fajny jest ten płyn do kąpieli natłuszczający i maść do pielęgnacji codziennej i maść na odparzenia.. Może na allegro jest jakaś forma wyszukiwania sprzedawców po lokalizacji bądź po charakterze prowadzonej działalności, tj. aptek..

Gość PaulinaWas
ooo nie pomyślałam o stronie producenta na FB. Znalazłam tam jedna aptekę i to jeszcze niedaleko mnie!Dzieki Serdeczne! na Ziajke tez spojrzę....

Gość gość
Poszukaj w aptekach internetowych. Ja kupowałam ostatnio Emulinke w aprekazdrowie-24.pl To jest apteka ze Staszowa i odebrałam osobiście jadać do rodziny. Ostatnio szukałam informacji na temat SM i prawda jest taka,ze trudno ja dostać. Jest wykaz aptek ale te apteki nie sa dobrze zaopatrzone. Szkoda:(

Gość MJAsia
No ja też właśnie znalazłam ta aptekę.Pisałam w innym watku z tymi kosmetykami. Nie mam możliwości odbioru osobistego:( Szkoda,ze nie maja apteki w okolicach Jasła:( ale i tak mi sie opłaca zamówić i zapłacić kuriera....bo 25 zł to ja za emulinke nie dam u siebie....jak tu jest o 10 zł tansza. Dobiorę cos jeszcze co potrzebuje i mi sie zwróci przesyłka! Wrrr...zła jestem....bo ciągną z człowieka ile sie da...

Gość gość
U mnie jest w aptece. Jak robie duze zakupy to przez internet zamawiam, bo czasem jest taniej. Ale kupuje tylko w internetowych aptekach. Boje się kupować od osób prywatnych. Nie wiadomo jak oni kosmetyki przetrzymywali do tego czasu.

Gość gość
A w Staszowie tylko ta apteka ma te produkty? Szukam ale nie widzę by coś po mojej stronie miasta była sprzedaż. Mapka na stronie producenta nie działa, bo nie ma tej apteki w Staszowie. Chyba,ze to na innej zasadzie współpracują.

Gość gość
u mnie pokazuje apteki.

Gość Alaacc
Ja patrzyłam na stronie kuzniazdrowia.pl lub aptekazdrowie-24.pl. ktoś tu na Forum podawał te strony i sie u nich opłaca. Maja tez przesyłkę za granice. Kuzyn robił zamówienie w aptece i-apteka.pl i żałuje, bo tam strasznie drogo jest wszystko. Jak z produktami SM? to nie wiem bo nie porównywałam cen ale inne rzeczy sa drogie.