Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczepiena tunezja

Polecane posty

Gość gość

Czy na wczasy do Tunezji trzeba się na cos zaszczepić? Czy powinnam wziasc ze sobą jakies leki? Czy piliście tam drinki z lodem?

Gość gość
Nie trzeba sie szczepic, wez leki na biegunke,bo niestety ale moze sie przytrafic, ja nie pilam drinkow z lodem

Gość gość
zadnych szczepien nie robilam wody unikaj nawet do mycia zebow bierz te z butelek kupna podczas kapieli uwazaj aby sie nie opic mnie niestety sie to przytrafilo no i lekarz musila mnie odwiedzic w Hotelu :) dwa dni mialam z glowy plus jezdzenie do apteki po lekarstwa bo nasze nie dzialaly drink z lodem nie polecam chyba ze lod sama sobie bedziesz robila w wody w butelkach :D

Gość gość
Tak jak wyżej, szczepić się nie musisz. Jeżeli chodzi o problemy gastryczne, ja przed wyjazdem i w trakcie całego pobytu zażywałam provag, ponieważ bałam się problemów jelitowych i infekcji intymnych. Podmywaj się wodą z butelki i nie pij drinków z lodem. Udanego wyjazdu życzę.

Gość PraweaTywea
Oczywiscie ze trzeba: -Malaria -Gruzlica -Gorączka Denga -Tyfus plamisty ogolnie odradzam Tunezje same chorobska .