Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MACIE JUZ PREZENTY DLA WSZYSTKICH

Polecane posty

Gość gość

? bo ja tak, dzisiaj ostatnie kupilam, teraz popakowac zostało, sprzatnac chatkę, ubrac choinke, zrobic pyszne jedzonko i czekam na świeta:)

Gość gość
mam już od tygodnia zapakowane czekają :)

Gość gość
ja jak zwykle na ostatnia chwile kupuje prezenty jeszcze nie mam nic... właśnie próbuje umyć okna ale mi się nie chce jak cholera troche juz zaczelam i mi sie odechcialo musze sie zmotywowac :P

Gość gość
to ja pierwszy gośc :) mam zapakowane prezenty ale nie wiem jak podpisac tzn.nie kazda torebka ma karteczki do podpisu a ja mam wlasnie takie torebki a niektóre prezenty mam opakowane w papier no i chce ładnie podpisac;nie byle jak markerem :) u nas prezenty kładzie się pod choinke i każdy ładnie ma być podpisany

Gość gość
a wiesz jak ja robie? przyklejam kartę swiateczna na prezent z zyczeniami i pisze dla kogo:)

Gość gość
dobrze ze ja umylam okna ze 3 tyg temu, jeszcze az tak sie nie ubrudziły, ale jednak, jak dzien sloneczny to mnie nerwią:D

Gość gość
obrazkiem do dołu tak ?

Gość gość
nie, rozkladana karta przyklejona:)

Gość gość
ja mam tylko dla dzieciakow, dla rodziny meza i mojej nic, sobie tez mialam wybrac prezent od meza, a maz ode mnie, ale nie ma jak bo dziecko chore i kiblujemy w domu...

Gość gość
Wszystkie prezenty kupione, popakowane, nawet część wysłałam dziś już kurierem do rodzinki w innym mieście :) Ja karteczki na prezenty sama robię - kartka z bloku technicznego, tnę na mniejsze karteczki, mam takie dziurkacze ozdobne, wycinam nimi ładnie rogi karteczek, wpisuję imię brokatowym mazakiem, przymocowuję wstążeczką do torebki i voila :)

Gość OlkaKolkaOlka
Taak... na szczęście :) Mężowi kupiłam Fifę 14, bo jest maniakiem. Rodzicom wyjazd do spa, do Kudowy- dobra cena i miejsce, juz tam kiedyś byłam i rewelacyjnie wspomina. Dla siostry kupiłam nosidło http://www.bangla.pl/opinie/p23155/womar-eco-eco-design-nosidelko-ergonomiczne bo młode już w odpowiednim wieku, a ona z wózkiem ganiać nie lubi. A dzieciakom...zabawki :)

Gość gość
taaa wyrzutnie nerf:D

Gość gość
ja w tym roku niestety nie robie prezentow bo zwyczajnie mnie nie stac :( jedynie postaram sie dla dzieci jakies małe upominki zrobic :) takie zycie..ehh..

Gość gość
w ogole nic nie mam, przeraza mnie to, pierwszy raz w zyciu nie mam weny na zakupy, zygac mi sie chce na sama mysl stania w kolejkach, jestem w 24 tygodniu ciazy i chyba lenistwo mnie dopadlo, nawet 3 letniej corce nic nie mam, a jeszcze to zapakowac ehhhh,