Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki po

Polecane posty

Gość gość

Witam proszę o poradę. Miesiąc temu skończyłam opakowanie tabletek antykoncepcyjnych, dostalam krwawienie z odstawienia i od tej pory minął miesiąc. Jeśli bym brala je dalej okres dostałabym wczoraj. Lecz wiem że różnie jest z cyklem po odstawieniu. Wczoraj kochalam się z chłopakiem i prezerwatywa pękła w trakcie nie doszło do wytrysku w środku. Czy w takim razie potrzebne są tabletki "po" proszę o odpowiedź.

Gość gość
Nikt nie pomoże?

Gość gość
Potrzebne.

Gość gość
Chyba nie potrzeba

Gość Akkullinnaa
Jeju po co się pytasz? jak nie jesteś pewna, to po prostu idziesz do gina po tabletki "po" i tyle. A nie tracisz czas na pytania na forum. Chyba właśnie po to są te tabletki, żeby byc pewnym na 100% że do niczego "nie zdąży" dojsc, a nie po to, żeby się zastanawiac, czy je brac czy nie. Ja kiedyś zapomniałam tabletki anty, i pewna nie byłam, więc poszłam, wypisał mi i przynajmniej byłam spokojna, a nie pytałam się na forum co robic. Trzeba dzialac a nie.... :O

Gość maria78
Moim zdaniem, powinnaś wziąć pigułkę po. Jeśli na 72 h po już za późno, to pamiętaj że jest jeszcze szansa na EllaOne, która działa do 120 h po.