Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialam kupic sukienke na allegro piekna i tania ale rozmiar jak dla tyczki

Polecane posty

Gość gość

uwaga : w biuscie 42 cm (czyli 84) w talii 39 ( czyli 78 !) co za dziwny wymiar, a sukienka na zdjeciu sliczna - ale taki rozmiar? sredni biust i duzo w talii ja mam z kolei 92 cm w biuscie i 62mcm w talii , nie moge znalezc sukienki!

Gość gość
Weź pokaż link:)

Gość gość
duże, przez co nie mogę znaleźc fajnej kiecki/bluzki , nie wciskam się w rozmiar S :O

Gość gość
obwód o niczym nie świadczy ja mam 93 w biuście, a mam mały biust, mam szeroki kościec

Gość gość
nie moge podac linka bo spam wykrywa

Gość gość
No prosze 90 to duzo w biuscie ?:) he he .. naprawde dobre. Duzo moze przy wzroście 150 :P Sukienka jak dla tyczki , bo przeciez kobiety maja byc jak chlopcy, nie wiesz ? Po co ci biust czy biodra, wtedy nie jestes ladna dla projektanta -geja :P jak masz biust, pupe czy biodra to juz jestes oblesnym, spasionym pasztetem ! :P

Gość gość
podaj link z przerwami albo nr aukcji na allegro

Gość gość
sliczna sukiwnka ojej no ja to w ogole niesamite ale zdarza sie niestety 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość Nebi
Tyczki też mają problem z sukienkami. Chyba największy. Jestem taką "tyczką" i C****owiem, że mam zawsze problem bo...nie mam prawie cycków!

Gość gość
no ja mam klasyczne 175cm, biust 92, biodra 90, talia 62 (no blisko 90/60/90) o dziwo cięzko znalezc coś ładnego, pasującego, jestem chuda mimo kształtów, więc noszę duże rozmiary i na mnie wiszą :O nie chcę by było to uznane za reklamę allegro.pl/elegancka-rozkloszowana-sukienka-z-kolnierzykiem-i3768510448.html juz 91 osob kupilo :O zazdroszcze, bo cena kuszaca... a co ciekawe tam jest napisane "rozmiar uniwersalny " a na metce "M" ..ja noszę M . myslicie ,że się wcisnę?? a jak wam sie podoba? ktory kolor doradzilybyscie brunetce (mam czarne wlosy i jasną karnację)

Gość gość
ale jednak tyczka, wcisnie sie we wszystko, a na duzym biuscie (niezaleznie czy wielkie piersi czy szeroka klatka) bluzka sie opina i podciąga, a ja nie lubię jak mam odsłoniete plecy czy brzuch

Gość gość
ojej ale tez mi ładna sukienka chyba scierka do podłogi ha ha ha

Gość gość
kupuja sobie ku rewskie kiecki potem dlaczego zgwałcone :):) :)

Gość gość
W cyckach na mnie dobra, za to w talii za szeroka xD Rzeczywiście dziwny wymiar :P Może ona ma być taka luźna w talii? Może to ciążowa?:P

Gość gość
ta skora weza? Wiesz nie kazdy ma w talii 60cm ja jestem troche grubsza

Gość gość
gość z 10:42, chyba facetem jesteś, skoro uważasz, że wyzywający strój to zaproszenie do g****u :O, ty ciemnoto bez mózgu!

Gość gość
fajne kiecki :P podnosze