Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarcinZwrocławia

Moja mama na sympatii

Polecane posty

Gość gość
Zarejestruj się na sympatii, znajdź sowją mamę i zrób prowokację. najlepiej wstaw jakies zdjęcie młodego faceta, może łyknie haczyk i zacznie z toba flirtować. Dowiesz się o niej wszystkiego

Gość gość
a ja właśnie poznałam fajnego chłopaka na sympatii, który ejst ode mnie młodszy o 10 lat. Przecież to nie ma znaczenia. Twoja mama ma swoje potrzeby i właśnie tego pragnie, daj jej żyć. Zreszta przeczytaj o tym, dlaczego niektórzy faceci wolą starsze kobiety, znam wielu takich: http://sympatia.onet.pl/tips/experts/nie-chce-rowiesnicy-wole-starsza-dziewczyne,5567677,experts-article-detail.html

Gość gość
Przede wszystkim bardzo nie ladnie ze przeszukujesz osobiste rzeczy mamy- co bys powiedzial gdyby ona zagladala do twoich i je komentowala i w ogole miala do ciebie jakiekolwiek pretensje dowiadujac sie z twoich smsow ze jestes zakochany np w 40 latce. Najglupsza rzecz jaka moglbys zrobic to kontaktowac sie ze znajomym mamy. To nie jest twoja sprawa, chocbys nie wiem jak dobrze mamie zyczl. Kazdy ma prawo do swojego osobistego zycia. I jeszcze jedno - kobiecie 43 letnien zwykle daleko do menopauzy:-)

Gość gość
Wiem co czujesz moja matka ma 15 lat młodszego kochanka. Ma 25 lat i chodzi mu tylko o bzykanie mojej mamy. Sami wiecie jak ja się z tym czuje

Gość gość
A skąd ty możesz wiedzieć o co komu chodzi?? To ty jestes w tym zwiazku??

Gość gość
A o co może jej chodzić? Kobieta po 40 myśli tylko o seksie

Gość gość
Może się zakochała.

Gość gość
Moja też jest na sympatii i nie chce wiedzieć co tam robi i z kim

Gość gość
twoja matka nie ma prawa do sexu????

Gość Madrala101
To mama autora wykorzysta tego młodzieńca (pewnie na jeźdźca).Trudno, żeby pan w jej wieku lub starszy (pewnie już impotent) dorównał kobiecie 43, która ma największe potrzeby seksualne. Oni są po prostu dopasowani.