Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhuuukkkuuutttyyyy

zycie z partnerem niezrownowazonym emocjonalnie

Polecane posty

Gość hhhuuukkkuuutttyyyy

czy ktos zna ten problem? moj partner jest cudownym czlowiekiem, ale czasem naprawde cos mu odbija, wszystko bierze do siebie, obraza sie nie wiem o co, placze, krzyczy, cyrk na kolkach. nie da sobie przetlumaczyc, ze zachowuje sie nieracjonalnie i nigdy nie przeprasza. bardzo latwo go urazic, a w sytuacjach, gdy czuje, ze ktos mu nadepnal na odcisk zamienia sie w okropnego egoiste. bardzo mi na nim zalezalo, jednak zaczynam miec mysli typu "uciekaj, poki jeszcze mozesz". tym bardziej, ze on wprost mowi, ze jest nieszczesliwy w naszym zwiazku (zwierza sie tez z tego swoim wszystkim znajomym), bo ja jestem dla niego "taka niedobra". czy bylybyscie z kims takim? dodam ze jak mu nie odp*****la jest bardzo fajny, cieply, wesoly i troskliwy.

Gość gość
byłam w takim zwiazku, dlaej w tym tkwie pod nazwa '' bez zobowiazan'' on nie moze sie okreslic, raz mowi, ze kocha pozniej jakby nie znal. Uciekaj, zanim on to zrobi. :O Na mnie za pozno, tez sie wahalam az to on mnie zostawił - bol nie do opisania bo go kocham. Identyczne mial zachowania jak ten Twoj

Gość gość
Choroba afektywna jednobiegunowa ?

Gość gość
z tego co piszesz to nasuwa mi się obraz kogoś kogo rozwój emocjonalny zatrzymał się na etapie przedszkolaka, niestety są takie osoby, błędy wychowawcze rodziców, jakaś trauma z dzieciństwa może spowodować że ktoś zablokuje się w rozwoju nie chciałabym być z kimś takim bo to ciągła frustracja, jego i twoja