Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przełamałem się i zagadałem do OBCEJ laski

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy raz udało mi się przełamać :) :) :D :D Najtrudniej było podejść, ale jak już podszedłem i zagadałem to cała trema prysła. Widać było, że ona też była zesrana w gacie :D Numeru nie dała, ale sam fakt, że się przełamałem sprawił, że byłem taki szczęśliwy oraz uświadomił mi, że w tym nie ma nic strasznego. Czuję, że zacząłem nowy etap w życiu :D To jest jak z seksem- przed pierwszym razem zawsze jest trema i niepewność, ale w trakcie i z każdym następnym razie tremy w ogóle nie czujemy :D Prawiczki, wystarczy się przełamać- samo przełamanie tratujcie jako sukces a dacie radę wyrwać laskę :classic_cool:

Gość karmelki truskawkowe
łaski sie nie wyrywa, łaska sie jest obdarowanym 🖐️

Gość księżna
brawo! cieszę się z tego tematu :P

Gość gość
księżna może będziesz następna, bądź na to gotowa :D

Gość gość
a pomyślałes debilu może, że Ona się wytraszyła takiego frajera jak ty :O?

Gość gość
nie wiem co kolesie mają za banię na to zagadywanie do obcej laski, ja tam spuściłabym na drzewo każdego faceta, który by do mnie zagadał, nie lubię obcesowości :O nawet gdyby był przystojniakiem, zresztą nie raz już się to zdarzyło

Gość gość
spytałeś ją o godzinę?

Gość gość
Spytałem za ile minut odchodzi autobus :o

Gość gość
hahaha a jeździjcie po mnie prosze bardzo :D :D Takie zryte berety jak wy stanowią promil społeczeństwa, więc jakoś nie bardzo się wami przejmuję :D Zdjąłem blokadę i już nie mam oporów z zagadywaniem a aspołeczniarami i tak się nie interesuję, więc dobrze, że od razu się takie ujawnią :D :classic_cool:

Gość gość
zobaczyła i pomyślała - co to za następny frajer

Gość gość
kolejny gamoń od pua

Gość gość
AAAAhahhahaha zryte berety atakują :D :D :D

Gość gość
ja znałam kiedyś jednego chłopaka - był psychiczny, chodził po psychiatrach, łykał tabletki i nie wiem czy lekarz mu to kazał czy wewnętrzny głos, ale miał misję zagadywać do obcych ludzi, robił to non stop, dlatego jakby mnie ktoś zagadał i nie o drogę ani o godzinę to bym uciekała, wygląd bez znaczenia, mój kolega był przystojny mimo choroby psychicznej

Gość kkskdjsd
Swój do swojego ciągnie- fajnych masz kolegów :D Wiadmo, że Polska to kraj ponuraków i aspołeczniaków, więc zagadywanie do obcych ludzi uchodzi za coś normalnego, coś co należy leczyć :D Nawet uśmiechnąć się nie wypada :D Ale świat jest inny :classic_cool:

Gość gość
no ale co da ci to zagadywanie? Od zagadania do randki długa droga. ja też czasem pogadam z innymi ludźmi, różnej płci i w inny wieku i idę w swoją stronę, wiięcej o nich nie myśląc. Mój świat nie jest od tego lepszy ani nie mam więcej znajomych:D

Gość gość
Niektóre mogą się mną zainteresować jak tak zagadam na ulicy :D Zwłaszcza, że studiuję i studentki chętniej poznają nowych ludzi :D Jestem przystojny, modnie się ubieram oraz mam wiele zainteresowań, więc teraz jak zdjąłem blokadę to mam znacznie więcej możliwości :D Dodatkowo planuję wyemigrować a wiadomo, że na zachodzie ludzie normalnie zawierają znajomości na ulic, więc jak tutaj nauczę się zagadywać (w warunkach ekstremalnych) to zagranicą będzie dla mnie to pikuś :classic_cool:

Gość gość
hehe, gościu no to gratuluję, masz rację, kwestia wprawy, ja byłam nie raz zagadywana przez totalnie obcych gości i myślę, że na luzie do tego podchodze, zwyczajnie z nimi gadam itp (ale raczej nie dawałam się nigdy nigdzie zaprosić ani nie dawałam numeru tel)

Gość gość
Są takie co dają się gdzieś zaprosić oraz dają nr :D

Gość gość
na studiach dorabiałam w punkcie obsługi klienta jednej z sieci komórkowych. Raz przyszedł chłopak. Niby pytał o ofertę, coś tam gryzmolił w ulotce z tego co mu mówiłam, ale zauwazyłam, że na siłę przeciąga rozmowę (nie chciał patrzeć mi w oczy), jak już totalnie wyczerpał temat to zrobił się czerwony jak burak i powiedział, że spodobałam mu się i chciałby spytać czy nie umówiłabym się z nim :) Powiem szczerze, że widać było, ze wiele go to kosztowało, był zestresowany jakby się oświadczał ;) Miło mi się zrobiło, ale odmówiłam ponieważ miałam chłopaka, natomiast, mimo, ze było to ładnych parę lat temu to wspominam go miło :) więc chłopcy nie każda dziewczyna podchodzi do takich skromnych "zagadywaczy" ze strachem i odrazą ;) ja podziwiam Waszą odwagę i na pewno kiedyś starania w końcu zostaną wynagrodzone, autorze brawo za to, że się przełamałeś :)

Gość gość
Dzięki bardzo :D Ja raczej jestem pewny siebie i aż tyle wysiłku mnie to nie kosztowało co tego chłopaka, ale też nie było mi łatwo :D

Gość gość
Dzięki :D

Gość gość
nie musisz się tu uzewnętrzniać idioto, trzymaj to dla siebie, zachowujesz się jak dzieciak co dostał cukierka, najgorsze jest w tym wszystkim gdy o pua dowie się jakiś zakompleksiony gamoń trąbiąc o tym na około jak upośledzony

Gość gość
Co to jest pua w ogóle bo już drugi raz ktoś o tym wspomina? :D

Gość gość
jjakies pseudonaukowe madre porady dotyczace podrywu :D typowe dla gimbusow i stooleyow :classic_cool:

Gość Pani Helena
"gość Pierwszy raz udało mi się przełamać Najtrudniej było podejść, ale jak już podszedłem i zagadałem to cała trema prysła. Widać było, że ona też była zesrana w gacie Numeru nie dała, ale sam fakt, że się przełamałem sprawił, że byłem taki szczęśliwy oraz uświadomił mi, że w tym nie ma nic strasznego. Czuję, że zacząłem nowy etap w życiu To jest jak z seksem- przed pierwszym razem zawsze jest trema i niepewność, ale w trakcie i z każdym następnym razie tremy w ogóle nie czujemy Prawiczki, wystarczy się przełamać- samo przełamanie tratujcie jako sukces a dacie radę wyrwać laskę" Pani Helena odpowiada: - Serio? Ty nie dałeś rady :P🖐️

Gość gość
Wpisałem teraz w google i wyskoczyło mi jakieś uwodzenie itd :D Dajcie spokój :D