Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrywanie kochanki piszcie

Polecane posty

Gość gość

Hej. Powiedzcie mi szczerze, czy faceci ukrywają swoje kochanki, czy się z nimi afiszują? np czy Ona podjeżdża pod jego blok, zostawia swój samochód i jadą jego, bądź spotykają się na pobliskim jego domu parkingu. Dodam, że ten człowiek ma 60 lat a potencjalna kochanka po 30, koło 40. Już nie wiem co na ten temat myśleć, bo podejrzenia mam wobec ojca. Piszcie proszę

Gość gość
to nie lepiej zapytać wprost? jak masz podejrzenia do ojca

Gość gość
Ciężko zapytać. Na razie chcę poznać opinię osób postronnych.

Gość gość
pomyśl o tym taj jakbyś to ty miała kochankę. chciałabyś ,żeby wszyscy o tym wiedzieli?

Gość gość
nie ukrywa taki,co mu wisi rodzina,luz z zona nie zyje.Facet ktory bzyka na boku oczywistym jest,ze bedzie ukrywal sie:p

Gość gość
Nie, ja bym to ukrywała.

Gość gość
zastanów sie sama ma sie afiszować? jak ma żonę pewnie ze ukrywa może to tylko coś przelotnego a jak nie to kiedys wyjdzie samo

Gość gość
Czyli to jakaś jego znajoma? to dlaczego jak spotkała ich moja koleżanka na parkingu, to udał, ze jej nie widzi?

Gość gość
To roznie bywa bo jak np ma niedomyslna albo daleko mieszkajaca zone albo dobrze sciemnia to sie afiszuje, wtedy kochanka czuje sie bezpieczniej a wiekszosc ukrywa ale sa i takie egzemplarze, co to sie potem jeszcze wytlumacza "kolezanka, z kochanka bym przeciez oficjalnie nie szedl, lupi nie jestem, cos sobie uroilas" a zona uwierzy a i kochanka wierzy ze jest powaznie traktowana a z zona mu sie nie uklada bo przeciez jej nie ukrywa...

Gość gość
A myślicie, ze taka młoda kobieta koło 40 może polecieć na 60-latka? widziałam ta babkę. Wygląda na inteligentną w dodatku ma bardzo dobry wóz. Chyba musiała by być jakaś nie dowartościowana, żeby szukać pocieszenia dużo starszym.

Gość gość
no nie powinien sobie przedstawic obie panie to koleżanka mojej córki a to moja kochanka ,utrzymanka lub przyjaciółka? a może to utrzymanka i układ jest jasny więc nie miała na co sie obrazić i to ukrywanie jest jej na ręke

Gość gość
Mam nadzieję, ze to nie jest ani jego kochanka, ani urzymaka, ani przyjaciółka.

Gość gość
a czemu może własnie jest mu to potrzebne żeby poczuć się znów jak 30 latek myślisz ze jak ma 60 lat to nie ma potrzeb? co ma usiąc w fotelu i zdziadziać

Gość gość
poszpeiguj go to bedziesz wiedziala co ich laczy zrob zdjecia w roznych sytuacjach a potem mu je pokaz

Gość gość
No to pewnie kochanka. Żal mi tylko matki.

Gość gość
a z matak jak siemu uklada?sypiaja?

Gość gość
Tak sypiają, na oko to chyba dobrze, a co tam w głowach im siedzi to nie wiem.

Gość gość
jak przypuszczam nie masz już 20 lat wiec weź ojca na strone i normalnie pogadaj bez prawienia morałów i szantaży że powiesz matce tato widziałam cię juz kilka razy z ta kobieta i czy to coś poważnego czy jednorazowe turne i zobaczysz co c***owie na pewno zbijesz go z tropu i uzna że ma w tobie sojusznika nie wroga zobaczysz jak rozwinie sie sytuacja a po tem zdecydujesz co dalej zrobić

Gość gość
Tylko dziwi mnie jedno po co Ona by podjeżdżała blisko naszego domu lub pod nasz dom. To On powinien pod nią podjeżdżać lub powinni spotykać się w ustronnym miejscu.

Gość gość
nie wiem po co podjezdza, moze maja wyjeb...

Gość gość
Nie podjeżdża kochanka pod blok swoim samochodem i się przesiadają do jego, wszyscy by to widzieli. Jadą do hotelu, każdy swoim samochodem i spotykają się w umówionym pokoju

Gość gość
Nie podjeżdża kochanka pod blok swoim samochodem i się przesiadają do jego, wszyscy by to widzieli. Jadą do hotelu, każdy swoim samochodem i spotykają się w umówionym pokoju Tak też myślę.