Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wytrzymac w pracy z taka osoba pytanie

Polecane posty

Gość gość

juz niewiem jak mam reagowac W pracy jest pewna babka, stoi stopien nizej niz kierownik. Baba straszna, obludna. jak rozmawia to pitu pitu, mila i wogole a potem obrabia innym d**e. I tak na zmiane.Lizus taki maksymalny, podlizuje sie kierownikowi jak tylko moze. A potem jemu opierdziela d**e....i wogole panoszy sie jakby byla conajmniej prezesem,to tak w skrocie. Ostatnio mnie sie czepila, wszystkiego.Tylko wynajduje powody zeby mnie opiepszyc, nawet przy klientach. Stawiam sie jej ale tez za bardzo nie moge bo moze cos na mnie wymyslonego doniesc do kierownika z czystej zlosci. A wiadmo jak to jest... cos jej mowie co i jak a ona i tak swoje, stara sie pokazac ze nic nie umiem, ze jestem gorsza i ze coto nie ona. Juz niewiem jak z takim czlowiekiem postepowac.kiedys taka nie byla choc tez sie zdazalo. poradzcie

Gość arcybiskup Hoser
zrobi kariere, w polsce bez umiejetnosci wlazenia w d**e przelozonym niestety inaczej sie nie da 🖐️

Gość gość
wiekszosc ludzi ma stresy w pracy , ciebie tez nie ominelo. ciesz sie ze wogole asz prace.