Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starakrowa

Czy jestem za stara na pielegniarke

Polecane posty

Gość starakrowa

mam mozliwosc studiow pielegniarskich za granica (3,5 roku) darmowych i jeszcze z dofinansowaniem, ale uslyszalm opinie ze nikt takiej starej ropuchy (po ukonczeniu mialabym 36 lat) nie bedzie chcial zatrudnic, bo stara i bez doswiadcznia, a pelno mlodych do wyboru.co o tym sadzicie?prosze o powazne odpowiedzi, gowniarza wyczaje i tak.zawsze myslalam ze w tym zawodzie uroda i wiek sie nie licza

Gość gość
troche nie na temat ale powiem Ci ze podniecaja mnie 30-kilkuletnie pielegniarki w bialych fartuszkach :)

Gość gość
Nie słuchaj tej od ropuch. Ja bym poszła, sama jestem pielęgniarką, mam 28 lat i 4 lata stażu w zawodzie, ale jestem najmłodsza w zespole, większość jest po 30-tce, 40-tce i kilka po 50-tce.

Gość gość
hmm jeszcze do tego ponczoszki i spodniczka i moglbym lezec w szpitalu caly rok :D

Gość gość
Moja znajoma miala ponad 40 lat jak odeszla od meza, zero zawodu. Skonczyla szkole pielegniarska i jakos jej sie udalo i pracuje, wiec Ty tez pewnie mozesz

Gość gość
mieszkam wlasnie zagranica i mam tu znajoma, ktora majac rowno 40lat rzucila prace i rozpoczela studia pielegniarskie:) i nie ona jedyna. sama tez mysle nad tym kierunkiem bo jednak jest zagranica szanowany i dobrze platny.

Gość starakrowa
mieszkam w Izraelu

Gość gość
podszyw, nie sluchajcie, w skandynawii, nie powiem dokladniej bo moje polskie towarzystwo mnie obczai dzieki za wsparcie, tak jak myslalam, ten tekst o za starej mial na celu co innego niz informacje