Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzzo do pan starajacych sie o dziecko

Polecane posty

Gość gość

1.jak dlugo sie staracie 2.czy macie juz daiecko 3 .jak sie staracie tzn czy jakas.konkretna.metoda np.sex codziennie sex tylko w.owul a.moze jaakis inny pomysl 4.czy uzywacie testow, owul 5 jakie badania robilyscie i jak wyszly 6.jakimi lekami sie wspomagacie 7.czy.na cos chorujecie 8.co wam doradzil ginekolog jakie rady

Gość lola z tarnopola
ja juz jestem w wieku postrozrodczym wiec zapytaj fansolki 🖐️

Gość gość
A ch*j cie obchodzą prywatne i intymne sprawy innych ciekawska pipo

Gość gość
to znowu ta wariatka, która stara się 3 miesiące, a już pół apteki wykupiła i codziennie zakłada ten sam temat, zazwyczaj uwielbia sama sobie odpisywać

Gość gość
idź kretynko w koncu do lekarza- do psychiatry również- on odpowie na każde twoje pytanie

Gość gość
Jeśli chcesz się skutecznie starać to skorzystaj z aplikacji www dla kobiet starających się o dziecko na wrytmiekobiety.pl Możesz prowadzić zapiski dotyczące częstotliwości seksu, wyglądu śluzu, pomiarów temperatur. Mnóstwo przydatnych funkcji.

Gość gość
W sumie to nie robilam specjalnych badan, bylam wyleczyc zęby i zrobic cytologie. Wyznaczam sobie dni plodne/owulację testerem afrodyta i lykam kwas foliowy. Staram sie 2 cykl

Witam. 1.Ja staram się już 9 miesięcy i nic., 2.Dzieci nie mam, niestety 3,Kochamy się jak najczęściej, codziennie lub co 2 dni. 4,Nie używam testów owu, (kiedyś używałam i nic to nie dało) 5,Na razie byłam robić: TSH, Testosteron całkowity i PRL (wyniki razem z badaniem ginekologicznym mam 2 stycznia 2014r) 6,Na razie żadnym. Brałam DUPHASTON. 7,Miałam torbiele na jajnikach, a na ostatnich badaniach powiedziała mi Pani ginekolog, że mogę mieć zespół policystycznych jajników (ale nie jest to pewne) 8,Odprężyć się i działać. . . A Ty chcesz zajść w ciążę?

Gość gość
1.jak dlugo sie staracie - 4lata w tym 2 ciążę a dzieci brak 2.czy macie juz daiecko - nie 3 .jak sie staracie tzn czy jakas.konkretna.metoda np.sex codziennie sex tylko w.owul a.moze jaakis inny pomysl - sex od ok 10 dc do 20 dc codziennie 4.czy uzywacie testow, owul - czasem tak 5 jakie badania robilyscie i jak wyszly - wszystko książkowe robiliśmy nasienie, tsh, ft3 i ft4, anty tpo, anty tg, progesteron, prolaktyna, testosteron, estradiol, fsh, lh, amh, przeciwciała antykardiolipinowe, antykoagulant tocznia, badanie kariotypu, toxoplzmoze, chlamydie, mykoplasme, ureoplasme, cytomegalie, monitoring cyklu, hsg. 6.jakimi lekami sie wspomagacie luteina lub duphaston od 16 do 25 dc 7.czy.na cos chorujecie - nie 8.co wam doradzil ginekolog jakie rady - strać się dalej bo wyniki są rewelacyjne, owulacja jest, 2 ciąże były, to i 3 będzie.