Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOZCIE MI JA JUZ NIC NIE ROZUMIEM

Polecane posty

Gość gość
zaloz sobie ze przez 4 tygodnie nie bedziesz chodzic tam gdziee mozesz go spotkac nie czekaj, zajmij sie soba

Gość gość
Znam takich cwaniaczkow. Oni czekają tylko na gotowe a przy pierwszej okazji krzywdzą. Nie daj sobą manipulowac, pokaz że jesteś silną i niezależna dziewczyna i bądź dumna z tego..

Gość gość
dziękuję, ale nie pojawianie sie w tym samym miejscu łączyłoby się z tym, ze musialabym siedziec w domu , mamy wspolnych przyjaciol

Gość gość
no straszne, jak przez jakiś czas ograniczysz spotkania, odcięcie sie dobrze Ci zrobi ale zaraz będziesz tutaj jęczeć że to niemozliwe bla bla, bo ty chcesz go widywać, nie chcesz zrozumieć, że robisz sobie krzywdę ale wolisz to, ze zauważa cie tylko po pijaku niż jakbyś go miałą przez jakiś czas nie widywać, żenujące

Gość gość
coś w tym jest nie zaprzeczam :( Tylko widzicie, ja sobie co tydzien obiecuje i ciagle to samo.

Gość gość
gratuluję, obecnie winna swojemu cierpieniu jesteś ty, tylko i wylacznie ty

Gość gość
Ale cóż mogę poradzić jak kocham ? Jesteś dośc monogamiczna w uczuciach pierwszy raz mi sie zdarzyło cos takiego .

Gość gość
Jak to co? Ograniczasz kontakt i robisz wszystko zeby uczucie jak najszybciej wygasło. Chyba umarłabym ze wstydu jakby koleś, który na co dzień mnie nie chce uderzał do mnie tylko jak jest nawalony a ja przy każdym następnym razie umozliwiałabym mu te żenujące podchody. Godności nie masz?

Gość gość
tak wiem ze zalosne, nie wiem juz co robic, jestem p*****lnieta :( tak mi go brakuje

Gość gość
naprawde jestes tak mało rozgarnieta czy udajesz? dostałaś radę, ograniczenie a najlepiej urwanie kontaktu to jedyna droga, chyba ze wolisz latac co tydzien zeby zobaczyć go naprutego i liczyć, że cie zauważy bo jest pijany :D w lustro bym nie spojrzała potem, fe

Gość gość
macie rację mi też coraz gorzej to wychodzi (odnosnie lustra ) wiem, ze sie nie szanuję,wiem, ze on też mnienie szanuje a jednak nie potrafię być na niego obojętna, mogę jedynie sie oszukiwać, wmawiac sobie - tez bez skutku. Ale dzięki wszystkim za rady

Gość gość
no niestety albo dostosujesz sie do rad albo facet cie wykonczy wiem cos o tym przezylam nie polecam nikomu omal nie wyladowalam w psychiatryku doslownie