Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roczniku 1990 czy jesteście już na swoim utrzymaniu

Polecane posty

Gość gość

Ja jestm na utrzymaniu rodziców, studiuję dziennie Ekonomię, ale dopiero na 3 roku.Pracuję dorywczo, ale za 6 zł/godz. tylko parę razy w miesiącu, Czy coś ze mną nie tak, czy to normalne?

Gość kelnerka z Reikwala
mnie maz utrzymuje albowiem wyszlam za maz za bardzo bogatego faceta 🖐️

Gość gość
ja też chce się wyprowadzić od starych ale chyba prędzej oszaleje i skończe w rybniku

Gość gość
w górę temacie

Gość gość
ja rocznik 89 na swoim utrzymaniu jestem od 20 roku zycia, mieszkam z narzeczonym w mieszkaniu ktore odziedziczyl po zmarlej babci

Gość gość
Jestem trochę młodsza mam pytanie jak to było jak się usamodzielnialiście? Mieszkanko kupione czy wynajęte i zasponsorowali wam rodzice czy za swoją kasę?

Gość gość
msdskts..jks moxns uznac usamodzielnienie sie gdy mieszka sie w mieszkaniu kupionym przez rodzicow albo wynajmowanym przez rodzicow samodzielnosc jest gdy sie samemu dojdzie do wszystkiego

Gość gość
ja rocznik 88 od poczatku studiow pracowalam i wynajmowalam pokoj, sama placilam za studia, rachunki, jedzenie i wszystko inne. Pozniej wynajmowalismy z chlopakiem kawalerke a 2 lata temu kupilismy mieszkanie na kredyt.

Gość gość
Ale ja studiuje dziennie, więc za studia nie musze płacić, a zarabiać to coś tam zarabiam, w grudniu za parę dni pracy mam 250 zł