Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o seksie na pierwszej lub drugiej randce

Polecane posty

Gość gość

??? pytanie

Gość gość
za wcześnie

Gość gość
za wczesnie jak jestes kobieta to facet straci do ciebie szacunek i nie bedzie napewno chcial z toba byc bo pomysli ze jak jemu tak latwo dalas to innym tez

Gość gość
ale czasem między kobieta i facetem jest bardzo silna chemia, że cięzko sie powstrzymać. I kobieta, ktora normalnie czeka powiedzmy 2 miesiace, idzie do lozka po tygodniu. I co wtedy? Tez zle?

Gość gość
ryzykowne, facet moze cie uznac za puszczalską lale, trudno o dojrzałego ''psychicznie'' który nie traktuje kobiet przedmiotowo

Gość gość
a co ja mam myslec o tym Jestem z facetem pol roku on mi mowi ze jest mnie pewny i jak juz bylismy ze soba 4 miesiace to mowil ze po pol roku mozemy sie zareczyc i sie mnie pytal juz 2 razy ze jak bedziemy gdzies przy sklepie jubilerskim to pojdziemy przymierzyc pierscionek zeby wiedziec rozmiar ale do tego nie doszlo. A teraz w weekend w trakcie rozmowy zupelnie o czyms innym ogladal moje palce i stwierdzil ze pierscionek mozna zawsze powiekszyc lub zmniejszyc i koniec tematu bylo. Wczoraj razem pojechalismy na zakupy ale chodzilismy osobno. Wiem ze pojechał do galeri tam gdzie jest sklep jubilerski.powiedzial ze wyciagnol z bankomatu 600zl i juz tych pieniedzy nie ma a mial tylko kilka rzeczy kupionych w rosmanie.Zapytalam sie na co on tyle kasy stracil a on mi powiedzial ze dowiem sie w przyszlosci

Gość gość
jeśli oboje mają ochotę to nie oznacza, że facet nie wykorzysta okazji aby sobie tylko ulżyć i pierwsza randka może być ostatnią.

Gość gość
brednie! jeżeli jest między wami chemia to się nie powstrzymuj! moja największa miłość pozwoliła mi na zabawy na całość na 3 spotkaniu, a na 4 poszliśmy do łóżka ani razu nie pomyślałem o niej, że jest łatwa! byłem z nią kilka lat i po dzień dzisiejszy wspominam ją jako najwspanialszą kobitę w 100% tego słowa znaczeniu!

Gość gość
To było chyba trzecie spotkanie.było super.nadal jest.jesteśmy razem 18 lat i nadal mnie zachwyca

Gość gość
miałam seks na pierwsze randce chodziliśmy razem dwa lata i odeszłam a z obecnym mężem na trzecim spotkaniu i można to też nazwać pierwszą randką więc reguły nie ma.

Gość gość
gość brednie! jeżeli jest między wami chemia to się nie powstrzymuj! moja największa miłość pozwoliła mi na zabawy na całość na 3 spotkaniu, a na 4 poszliśmy do łóżka ani razu nie pomyślałem o niej, że jest łatwa! byłem z nią kilka lat i po dzień dzisiejszy wspominam ją jako najwspanialszą kobitę w 100% tego słowa znaczeniu! x Inni faceci też ją rżnęli po 1 spotkaniu prawie jak prostytutka tyle, że za darmo

Gość gość
no dla niektóryc to rzniecie, a dla niektórych kochanie :) takiego co to dla niego rzniecie wyczuc od razu. Ja poszłam do łóżka z meżem po pierwszej kolacji- nie planowałam tego, odwiózł mnie do domu, zaprosiłam na wino no i tak sie stało :) Nigdy tego nie żałowalismy- zresztą za pare dni razem zamieszkaliśmy. Było to 6lat temu. Od trzech lat jesteśmy małżeństwem.

Gość gość
z d***** też się przecież kocha :P

Gość gość
Na pirewszej randce gdy mnie zaprosil do mieszkania bardzo duzy dystanst trzymalam chodz sie bardzo podniecilam ale poznac po sobie nie dalam,a gdy juz drugi raz sie z nim spotkalam to mu zaraz na wszystko pozwolilam nawet minetke przezylam jakiej jeszcze nigdy nikt mi nie zrobil, a gdy juz wemnie wszedl to nie myslalam ze na takiego twardziela natrafilam ale wszystko wytrzymalam bo bolu mi nie zadawal tylko same przyjemnosc**przezywalam a orgazmow to juz sie nie doliczylam,bo seksu jeszcze nie mialam tylko czekalam kiedy bedzie koniec

Gość gość
jajco myślimy, trzeba przetestować dziewczynę by potem nie było przykrych niespodzianek, nie daj Boże dziewica, albo jakiś dzikus, popaprany