Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rocznik 1988 jak wam sie wiedzie

Polecane posty

Gość gość

? ja skończyłam studia, nie pracuję, mieszkam z rodzicami, mam faceta, ale żadnego ślubu i dzieciaka w planach nie ma a jak u Was? :)

Gość gość
hej! Ja skończyłam studia, pracuję w swoim zawodzie, nie mam męża i mieszkam 700 km od domu. jest dobrze :)

Gość gość
wszystko to samo co w 1 wypowiedzi, ale praca jest

Gość gość
moze ktos jeszcze?

Gość gość
up up up

Gość gość
Studia skończone, praca w zawodzie, własne mieszkanie i druga połówka. Jest nieźle.

Gość gość
Własne mieszkanie w wieku 25 lat? Dostałaś czy na kredyt?

Gość gość
najlepszy rocznik 1986!

Gość gość
niezbyt fajna praca po 9h dziennie i w soboty. zarobki 2000netto. Samochód za 15tys, dziewczyna, mieszkanie u starych bo ciezko isc na swoje. jest srednio.

Gość gość
ja mam fajnie, bo robię w grupie tańca w Szczecinie

Gość gość
studia skończone, praca w budżetówce, samochód, mieszkam z rodzicami, chłopak jest, dzieci ani małżeństwa w planach nie mam, jest dobrze :)

Gość gość
myslicice ze skoncyzliscie studia to jestescie z***bisci ehh dziisiaj kazdy glupi ma magistra

Gość gość
Studia niczego nie dają, co najwyżej zaradność, no i uczą myślenia. Ale głupi po studiach nadal będzie głupi. Mi studia dały papierek i pomogły w znalezieniu pracy. Mieszkanie "własne", bo w spadku. Bez tego miałbym teraz kredyt, albo wynajmował.

Gość gość
Ja robię doktorat, sama się utrzymuję (przeprowadziłam się do innego miasta), mężczyzny niestety brak. Niby jest fajnie, ale jednak nie do końca.

Gość gość
Jeszcze nie mężatka,jeszcze nie matka.Mam kochanego,mam pracę dzięki której czuję się piękną,szczęśliwą kobietą-spełnioną i pożądaną,nieżle zarabiam(lepiej od rodziców) Skończone studia które IH**a mi dały...poza satysfakcją.:classic_cool:

Gość gość
Studia skończone, pracy brak(do niedawna była), faceta brak(zerwanie), obecnie dokształcam się na kursie. Tyle dobrego, że mam mieszkanie dla siebie;p

Gość gość
studia skończone. od rodziców się pół roku temu wyprowadziłem bo mam własne mieszkanie w warszawie w nowym z******tym bloku (strasznie mi się podoba:D) którego połowę wynajmuje (kupiłem w 3/5 na kredyt) - akurat najemca spłaca mi całą ratę kredytu:) samochód posiadam, choć zastanawiam się nad sprzedażą bo w warszawie rzadko z niego korzystam, a wart jest prawie 30k zł. po opłaceniu wszystkich kosztów życia miesięcznie odkładam od 3 do 5 tyś i zbieram na otworzenie własnej firmy:) z miłością gorzej, od 3 miesięcy jestem sam po burzliwym rozstaniu z kobietą z którą byłem ponad 3 lata.. ehh ciężko wrócić do kawalerskich nawyków, ale myśle pozytywnie:)