Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Śpiąca Królewna 27

Mam wielkie problemy ze snem

Polecane posty

Gość Śpiąca Królewna 27

Jestem dziś bardzo rozdrażniona, przespałam około 11 godzin... Gdy idę do pracy to muszę wstać o 6:30 rano, ale zmiany mam 12 godzinne, więc połowę miesiąca praktycznie mam wolną. No i w te wolne dni ciężko mi się dobudzić... o 6:30 nie wstaję, bo za wcześnie i chciałabym sobie jeszcze trochę pospać, ale później im dłużej śpię tym ciężej mi się dobudzić.. Prosiłam zawsze mojego męża, aby gdy wstaje do pracy (7 rano) zachowywał się normalnie, tzn włączył sobie tv, radio czy muzykę z kompa, cokolwiek, niech strzela garnkami, bylebym się rozbudziła wtedy... Ale on zawsze na paluszkach... cichutko jak myszka. "Bo tak smacznie spałaś kochanie, nie chciałem cię budzić". Efekt jest taki, że śpię do 12-13. A skutku zbyt długiego snu chyba wszystkim są znane... Wczoraj głośno i wyraźnie prosiłam męża "Obudź mnie jutro gdy będziesz się szykował do pracy". A on "nie chciałem cię budzić"... No qwa, i tak za każdym razem gdy mam wolne. Jestem tak rozdrażniona, że gdy wrócił z pracy to mu się pierwszemu dostało.. a ja nadal siedzę w piżamie, niedawno zjadłam śniadanie. :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować