Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety lubią dogryzać innym ładnym kobietom

Polecane posty

Gość gość

np. dzisiaj wyglądałam szczególnie ładnie bo faceci się za mna oglądali wyraźnie. Nawet kolega z grupy na studiach się chciał umówić itd. Mam 23 lata i ludzie raczej nie oceniają mnie na więcej, podrywają mnie faceci w zbliżonym wieku do mojego. A dzisiaj w drogerii babka dała mi próbki przeciwzmarszczkowe i powiedziała ,że będą idealne dla mojej skóry... głupia p***a, jakoś zmarszczek nie mam w ogóle... a sama była brzydka jak noc z wielkim nochalem...

Gość gość
a zresztą to nie jedyna taka dogryzka bo czasem się z tym spotykam. Ale od facetów jakoś dostaje same komplementy tylko kobiety są takie ,, miłe". oczywiście nie wszystkie bo są też takie co są życzliwe ,ale zdarzają się i właśnie takie jak napisałam...

Gość gość
A ja nie dostaję komplementów od nikogo i mam spokój. Nikt mnie nie podrywa, nic nie proponuje. I tak sobie żyję. Fajnie, nie?

Gość gość
no nie fajnie, współczuję ,ale nie o tym temat... na pocieszenie powiem Ci ,że kiedys też nie dostawałam żadnych komplementów tzn jako nastolatka do powiedzmy 16 roku zycia bo byłam gruba itd

Gość gość
no nie fajnie, współczuję ,ale nie o tym temat... na pocieszenie powiem Ci ,że kiedys też nie dostawałam żadnych komplementów tzn jako nastolatka do powiedzmy 16 roku zycia bo byłam gruba itd

Gość gość
Ja swojego czasu dostawałam, aż w końcu przestałam dostawać. Fakt, ze tusza ma wiele do rzeczy, bo nieco przytyłam ale dla komplementów żyć o liściu sałaty nie będę.

Gość gość
no jak to dlaczego, z zazdrości

Gość gość
A na jakiej to zasadzie działa krem przeciwzmarszkowy i dlaczedo w sklepach daja probki produktow? Drogie kobitki. zacznijcie myslec glowa i przestańcie wszędzie doszukiwać się jakiś podtekstow,aluzji,dogryzania etc.Jezeli same takie jesteście to nie przypisujcie swoich cech innym.

Gość gość
,,Drogie kobitki. zacznijcie myslec glowa i przestańcie wszędzie doszukiwać się jakiś podtekstow,aluzji,dogryzania etc." - bo to takie księżniczki na ziarnku groszku, przewrażliwione na swoim punkcie, bardzo skupione na sobie, swojej urodzie i płynących z niej rzekomych zagrożeniach od zawistnych Bab Jag. :)

Gość gość
gość 18:30- te kremy były do cery dojrzałej i powyżej 30 roku życia więc raczej ewidentnie nie dla mnie...ale to tylko przykład. Jakoś facetom się takie teskty itd nie zdarzają... poprostu niektóre kobiety są złośliwe do siebie nawzajem. Naszczęście mam też koleżanki,które wiem ,że są mi życzliwe, zawsze szczrze wszystko powiedzą , doradzą itd

Gość gość
no żebyś wiedzial ,że ta w drogerii to byla typowa baba jaga nawet nos miała taki wielki i orli :)

Gość gość
A Ty dobra, piekna księżniczka musiałaś się bronić przed czarną magią rzucaną przez brzydką Babę Jagę. O jakaś Ty dzielna i nie zapominajmy - przede wszystkim piękna. :)

Gość gość
Droga autorko, a dlaczego mi proponują jakies balszmy dla kobiet, bo akurat sa w tzw. promocji. A w takim wypadku to mowi się zwykle " nie, dziekuje" To sklep i chodzi tylko o to, aby sprzedac. Jak jakies ubranie na kims zle lezy to zwykle słyszy się, ze bardzo dobrze, fantastycznie i wyjątkowo pasuje, Temu nie ma się co dziwic, ale tez nie wierzyc w to co się słyszy i bardziej polegac na własnych ocenach i osob nam bliskich.A dalej jak w poprzednim tekście.

Gość gość
Zgadzam sie z autorka ze baby to zawistne sa i zazdroszcza innym urody. Sama czesto mysle sobie ze fajnie byloby miec takie wlosy, usta czy nogi tylko roznica u mnie polega na tym, ze ja zawsze chwale jak widze ze ktos ma cos ladnego :) Ostatnio jakas kobieta mnie zaczpila i powiedziala ze mam piekny kolor wlosow i w ogole wlosy, czlowiekowi sie milo na sercu robi wiec czasami sama tez komus powiem komplement :)

Gość gość
kobiety nie znoszą konkurencji, proste

Gość gość
,,kobiety nie znoszą konkurencji, proste" - no, zważywszy że jedna potrafi być oblegana dzień w dzień a inna nigdy nie zostanie zaproszona na randkę... W takich okolicznościach słowo konkurencja nabiera szczególnego znaczenia. Choć raczej największa rywalizacja jest chyba pomiędzy tymi ,,naj". I wtedy jest istny wyścig o to, która podnieci jak największą liczbę samców.

Gość gość
Oj kobiety potrafią być wobec siebie naprawdę okropne, sama tego nie raz doświadczyłam... Np facet facetowi jak do niego coś ma to powie mu wprost,albo nie udaje ,że go lubi ,a kobiety niby są miłe ,ale potrafią nie raz sprawić przykrość między słowami . Masz rację ,że nie wszystkie bo jest też masa fajnych kobiet i szczerych ,ale niektóre to szkoda gadać

Gość gość
Ile razy moglbym powiedzieć przygodnym kobietom, ze maja ladne wlosy (albo cos podobnego) ale potraktowane to by było jako jakiś podryw albo nagabywanie. Takie to już te kobity sa, niestety. A moja dusz estety cierpi i to bardzo. Nawet jak spojrze na ktoras, to już się czuje, co ona musli. To widać po niej.Coz począć.

Gość gość
albo najgorsze są takie,które udają przyjaciólki ,a zazdroszczą ,obmawiają za plecami, podrywają faceta koleżanki... Nienawidzę fałszu, wolę żeby mi ktos powiedzial wprost ,że mnie nie lubi. A niestety kobiety właśnie takie są , bardzo czesto fałszywe

Gość gość
kobiety są okropne w stosunku do drugiej kobiety zwłaszcza gdy na horyzoncie pojawia się samiec to już biada .. Ja sama ma gdzieś wrażenie jakie zrobię na samcach ale moje niektóre koleżanki to po prostu mają obsesję żeby wypaść najlepiej , a o innych kobietach żeby mieli najgorsze zdanie ... i dodam że to kobiety wykształcone i na poziomie a to nie zmienia faktu że w stosunku do innej kobiety zachowują się niektóre jak suka względem drugiej suki czyli agresywnie to mało powiedziane ;/ wstyd mi za niektóre baby bo zauważyłam że właśnie są agresywne zwłaszcza do ładnych i młodszych od siebie kobiet bo wiadomo takowe stwarzają potencjalnie większą dla nich konkurencję , tylko, że te idiotki nie wiedzą o tym że te młodsze i ładniejsze od nich wcale nie polują na wszystkich samców tak jak to robią tamte głupie zazdrośnice ....

Gość gość
Mnie zawsze dziwily pretensje o to, ze jakiś nasz przyjaciel/przyjaciolka podrywa naszego partnera/partnerke.To można mieć tylko pretensce do swojego partnera/partnerki jeżeli dadza się poderwać- coz oni/one sa warci.To nie sa osoby z którymi można stworzyć staly związek i należy dac sobie z nimi spokoj, a nie później jeczec, z kim to myśmy się zwiazali.

Gość gość
mój facet np nie dał się poderwać ,ale jak mam nie mieć pretensji do mojej jak mi sie wydawało przyjaciółki ,że go wyraźnie próbowała kokietować? I to nie są moje wymysły, wszyscy widzieli ,że na niego leciała... To jest przyjaciółka? pewnie była zazdrosna bo sama nikogo nie miała od dłuższego czasu

Gość gość
A w takim wypadku to na może być znajoma albo dalsza przyjaciolka.A swoja droga to sprawdzila ci faceta.To już powod, aby nie odstawiać ja calkiem. Nirchcacy zrobila dobry uczynek.

Gość gość
niechcący. no właśnie... ale zyczliwa mi nie jest po co się zadawać z takim kimś?

Gość gość
Ogólnie kobiety sa chamskie wobec siebie i te ładne i brzydkie, choć często ładne obrywają z zazdrości

Gość gość
Skoro nie jest zyczliwa , to wsztstko jasne, niech będzie tylko znajoma, a jak bardzo niezyczliwa to nawet i tym.

Gość gość
o ile ta ladna Kobieta nie zachowuje sie jak d***** to wcale nie ma powodu aby jej dogryzac natomiast gdy zachowuje sie jakby byla cudem swiata okazuje to gardzac innymi ludzmi ,brak jej kultury i zasad to odemnie niech rowniez nie oczekuje tego ze bede dla niej mila :) Ot i tyle w temacie a dodam ,ze wiekszosc ladnych ma tak pusto w glowie ze wlasnie zachowuje sie w ten sposob jaki opisalam zatem maja to na co zasluguja

Gość gość
a g***o prawda bo czasem jedna drugiej nic złego nie zrobi ani nie wywyzsza się ,a i tak jest chamsko potraktowana, obmawiana przed innymi osobami itd