Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia01

Dermika caligraphy

Polecane posty

Gość magnolia01

Hej dobre kobiety macie już coś z nowej serii Dermiki, Caligraphy. Kosmetyki wyglądają fajnie, a biorą pod uwagę skład i wysoką jakość produktów tej marki to myślę, że ta linia może byś fajna, że trzeba spróbować. Jakie jest wasze zdanie, doświadczenie?

Gość Martyna Falgowska
Dostałam olejek z tej linii na mikołajki :-) Muszę przyznać, że opakowanie śliczne, a co do zawartości to zalezy co kto lubi. Do tej pory sceptycznie podchodziłam do olejków do twarzy, myślałam, że są tłuste i wygląda się potem okropnie, ale zmieniłam zdanie. Olejek pięknie pachnie i fajnie się rozprowadza, wchłania się rewelacyjnie w moją suchą skórę. Wcześniej stosowałam go tylko na noc, ostatnio zaczęłam również na dzień i musze przyznać , że sprawdza się doskonale. Może to kwestia mojej suchej skóry, ale polecam, naprawdę fajny kosmetyk i wygląda obłędnie na półce - takie cacuszko, aż chce się go mieć :-)

Gość gość
Ja tez z tej serii posiadam juz olejek do twarzy i jest rewelacyjny! juz po kilku dniach stosowaniu poprawiła sie kondycja skory. Olejek jest bardzo wydajny2-3 krople starczają na pokrycie całej twarzy i dekoltu no i nie jest taki tlusty jak inne tego typu kosmetyki. Olejek super sie rozprowadza, szybko wchłania. Rewelacyjnie wygładza i nawilża skore, sprawia ze zmarszczki sa mniej widoczne i twarz wygląda młodziej- polecam :)

Gość HannaCS
Z serii Calligraphy posiadam krem pod oczy i krem przeciwzmarszczkowy. Krem pod oczy jest rewelacyjny, delikatny w konsystencji, nadaje świeżego wyglądu, likwiduje oznaki zmęczenia wokół oczu i sińce pod oczami, Krem natomiast ma cudowną nieco bardziej zwartą konsystencje i fantastyczny zapach, wchłania się szybko i bardzo wygładza skórę. Seria z Motylim kwiatem jest dla mojej suchej skóry doskonała.

Gość scylvi88
Ja z tej cudnej serii mam eliksir młodości, świetny delikatny kosmetyk, szybko wchłaniający sie w skórę i nadający jej miękkości i jędrności. Cała seria jest Wylatkowa.