Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Marta

Polecane posty

Gość gość
Wszystkie Marty które znam to ambitne, inteligentne, ze sporym zasobem wiedzy i swoim zdaniem oraz z niebanalnym poczuciem humoru kobiety. Bardzo ładne i przyciągające facetów. Trzeba przyznać że uparte stworzenia Moja żona Marta jest uparta jak osioł, ale jaki to słodki osioł

Gość gość
mi się nie podoba .brzydkie takie nijakie!

Gość gość
weź przestań fantazjować :) zresztą jaki facet wysiaduje na forum dla bab, chyba jakiś kryptogej

Gość gość
stąd wiadomo, że się porozumiewamy telepatycznie z niektórymi :)

Gość gość
ooo, to starej jest Marta :)

Marta... niestety.. źle mi się kojarzy......przez taką jedną tępą dzidę, którą przy okazji chciałam serdecznie pozdrowić środkowym palcem :O

Gość gość
mam tak na imie, kiedys mi sie nie podobalo teraz jest mi obojetne , jestem uparta ,w zyciu radze sobie bardzo dobrze

Gość cytrynka gos
mi się bardzo pooba

Gość gość
Marta ch....a warta :P

Gość gość
imie jak dla starej baby ze wsi, ale jak kto lubi

Gość gość
mam kuzynkeMarte, bardzo ladna dziewczyna, wesola i towarzyska, matka dwoch dziewczynek, zgrabna, zadbana, zaradna

Gość gość
Jestem Marta W latach osiemdziesiatych bylam wlasciwie jedna Marta na podworku i w szkole Uparta,z dystansem do wszystkiego,swoim swiatem fantazji i nietypowym poczuciem humoru Zgrabna,przyciagajaca uwage,niebanalna

Gość gość
imię niebrzydkie, ale jak to z imionami bywa...wystarczy, ze sie kojarzy z kimś, kogo ne lubimy i juz traci na wartości. Własciwie to nawet nie znam żadnej Marty, ale córka koleżanki z pracy ma tak na imię i przynajmniej 3x na godzinę słyszę: "a moja Marta....." i dlatego pewnie sama córki nigdy bym tak nie nazwała...

Gość gość
wszystkie kt znam są wredne

Gość gość
Ja również mam na imię Marta i nie zamieniłabym go na żadne inne! Uwielbiam swoje imię. Ma wiele zdrobnień, z których moje ulubione to Tusia. Mam też kuzynkę Martę i dwie koleżanki Marty. Każda inna, jeśli chodzi o urodę, choć wydaje mi się, że żadnej z nas niczego nie brakuje :) Przyznaję: wszystkie Marty, które znam (ze mną włącznie) to uparciuchy i indywidualistki. Taki już nasz urok ;P A w latach osiemdziesiątych w szkołach roiło się od Mart ( w podstawówce w jednej klasie byłyśmy 3, a w latach dziewięćdziesiątych w liceum było nas 6 w jednej klasie).