Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wysocy ludzie są bardziej atrakcyjni niż niscy

Polecane posty

Gość gość

Tak sobie mysle, ze lepiej byc kobietą o wzroscie 170-175 i facetem 180+ niz niską 155 czy facetem 170. Jasne, mozna byc seksi ale tym wysokim łatwiej o zwrocenie na siebie uwagi :(

Gość gość
wysocy sa wspaniali , ale niskie osoby tez moga sie bardzo spodobac

Gość Ninaaaaaaaaa
Ja mam 163 cm czyli karzeł ze mnie :(((

Gość gość
2013-12-18 19:58:59 gość wysocy sa wspaniali , ale niskie osoby tez moga sie bardzo spodobac x Chyba tylko niskie kobiety mogą się spodobać . Kobiety wyśmiewają faceta, który nie ma 190 cm wzroku.

Gość gość
Niska kobieta to tez porazka. Ja mam 162, jak na XXI wiek to BARDZO mało, u mnie w grupie na studiach wiekszosc dziewczyn ma ok 168-175. W butach jeszcze wiecej. Wbrew pozorom nie mam duzego powodzenia, jak autorka zauwazyla trudniej jest zwrocic na siebie uwage, nie mowcie ze nie. Ludzie wyzsi traktuja nizszych jak popychadło. Mam kolege o wzroscie 168, on to ma dopiero przesrane, wzrost 11letniego chłopca

Gość gość
znajdziesz sobie bez problemu faceta taki ok. 180 cm wzrostu bez problemu styka. A niższy facet poniżej 185 ma ciężko bo każda chce wysokiego

Gość dawny cream
marne prowo

Gość gość
Gość 22:11 nie wiem z jakiej planety pochodzisz chyba z planety małp :-D 168 cm wzrost 11-letniego chłopca? Taki wzrost w tym wieku jest bardzo wysoki mój brat ma dokładnie 11 lat i 168 cm i wszyscy w jego klasie są co najmniej od niego o głowę niżsi a w siatce centylowej to się nawet nie mieści. ;-)

Gość gość
wysocy mężczyźni nie nadają się do życia w związku. Przynajmniej ci z wysoko rozwiniętym ego.