Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasaaabaa

Gdybyście mieli okazje na zdradę

Polecane posty

Gość wasaaabaa

...a bylibyście prawie pewni, że nikt o tym się nie dowie, a przynajmniej druga połowa, zrobilibyście to? Wczoraj miałem taką sytuację, szkolenie na drugim końcu Polski, ładna nowo poznana koleżanka, alkohol...no i teraz chyba załuję...że odmówiłem, albo przynajmniej o tym myślę, jakby to było z nią się przespać.

Gość gość
miałam okazje na zdrade, nawet teraz mam :O ale ja nie zdradzam i nie interesuje mnie jak jest z innymi skoro rewelacyjnie jest z obecnym.

Gość gość
Ale z Ciebie frajer! Trzeba było korzystać, słabo prawdopodobne że się wyda. Ja bym skorzystała.

Gość gość
A jesli ona by zaszła w ciąże?

Całe życie myślałem, że nie miałbym odwagi zrobić czegoś takiego. Jednak dwa lata temu się to zmieniło. Początkowo faktycznie miałem wyrzuty sumienia. Później sytuacja zaczęła wydawać mi się normalna.

Gość gość
Ja jak ta osoba miałam okazje na zdrade, nawet teraz mam ale ja nie zdradzam i nie interesuje mnie jak jest z innymi skoro rewelacyjnie jest z obecnym. Xxxx I tyle . A ty jak raz spróbujesz to juz po związku

Gość gość
Ja również miałem okazję do zdrady, ale tego nie zrobiłem... i nie dlatego że seks z obecną dziewczyną jest super (choć jest), tylko dlatego że cenię sobie szacunek, zaufanie i lojalność... poza tym nie po to się związałem aby teraz latać za innymi.

Gość Wulkanizator narzeczonej Zmija
Mój klient chwali sobie gumową lale i nigdy ja nie zdradzi.:DJak za mocno przedmuch.uje to wulkanizuję:D