Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasi faceci nieswiadomie wychowuja nieswoje dzieci

Polecane posty

Gość gość

Podobno statystyki sa przerazajace, jestem ciekawa.jak jest naprawde. Sama znam dwa takie przypadki, facet nie ma pojecia.

Gość gość
pisalo gdzies z e ok 10% facetów wychowuje nie swoje dziecko

Gość gość
nie wiem, żona mi mówiła że nasze dziecko jest czarne bo miała prawdopodobnie czarnego przodka, przecież by mnie nie okłamała, bardzo ją kocham i nie widzę poza nią świata

Gość gość
10% to optymistyczne statystyki; wg niektórych badań to nawet 20% mężczyzn!!!! a więc co piąty! Ja bym się nawet chwili nie zastanawiał i na wszelki wypadek przeprowadził test DNA. Ufać znaczy sprawdzać; tak mawiał Lenin i w świetle wyników badań miał absolutną rację

Gość gość
to sa nie odpowiedzialne matki myślace kuprem a nie dobrem dziecka jeśli ojciec sie dopwie to co ;/

Gość gość
Obrazilybyscie sie gdyby partner poprosil o badanie DNA? Ja nie.

Gość gość
Tu już był podobny temat.Nie rozumiem takich bab.

Gość gość
znam przypadek ze ktos powiedzial facetowi wprost ze wychowuje nie swoje dziecko i brak reakcji,pewnie pokochal dziecko a i do poroza wstyd sie przyznac,a jak zonka sie bujala po imprezach to on w domku siedzial i dziec***ilnowal,jak komus to odpowiada po co mu robic krzywde i na sile cos udowadniac,on i tak wie ,wie tez ze tego nie zmieni,lepiej wiec udawac niz porobic zmiany,tak wygodniej i prawie nikt nie wie ze z niego kapciuch bo nawet nie pantoflarz

Gość gość
ja bym chyba niewybaczył dlatego warto byc meda wtedy kobieta siedzi w chalupie i niema problemu