Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buchaj_28

Win 7 czy Win 8

Polecane posty

Gość Buchaj_28

kupuje sobie laptopa i powiedzcie który system jest dla was lepszy bo słyszałem ze 8 jest jakiś dziwny :/

Gość gość
dobrze słyszałeś, 7 win forever

Gość gość
jest dziwna, bo ma inny wygląd, ale można sobie zmienić pulpit na taki normalny, jak w 7

Gość gość
najlepszy jest Win Millenium :)

Gość gość
tylko win7. to nowoczesny odpowiednik xp. dwa najlepsze systemy mikoszitu

Gość Buchaj_28
qrde bo laptop który chce kupić ma win 8 ;/, a widze, że do tych nowych tylko dają 8ke też chciałem 7ke bo wydawał sie spoko i nie wieszał się, a 8 ma jakieś dziwne kwadraty i nie wiem o co chodzi :P chyba sobie pójde do jakiegoś shopu na wystawie poklikać :P

Gość gość
Buchaj_28 jesteś totalnie głupią piz/dą :D

Gość Buchaj_28
niby czemu ?

Gość gość
JA TEZ musze laptopa kupic,i juz sie zdecydowalam,bo przegladnelam oferty tylko z win 7 wiele osob jak kupi z win 8 zmienia na 7em ale nie w kazdym sie da,kwesta sterownikow stwierdzilam ze sklepy komuterowe maja lepsza oferte,tylu komputronik czy karen,i tak cos wybralam

Gość Buchaj_28
kurde ja jeszcze sie zastanawiam do tego jakiej firmy kupić sprzęt mam mętlik w głowie.

Gość gość
co ja ustaliłam mi informatyk,i serwisant teraz polecili toschibę ze sie poprawiła ta firma i asusa... i stawiam na asusa z procesorem i core zapewne a co z resztą to jeszcze rozwazam

Gość gość
ja mam windows 8 od kilku dni i faktycznie, ciężko się połapać ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia, za jakis czas pewnie nie będzie mi w nim nic przeszkadzać. Z win 7 nie mam żadnych doświadczeń więc nie wiem, co lepsze.

Gość Buchaj_28
ja do asusa mam uraz teraz właśnie po raz 4 wylądował w serwisie i oddali mi kasę i szukam czegoś innego choć znalazłem znowu fajnego asusa i cholera kusi mnie on i nie wiem czy brać czy nie ;/

Gość gość
Buchaj_28 - ty masz w głowie jedynie przeraźliwie wielką pustkę :D

Gość gość
buchaj a jak sie okaze ze ten asus jest ta samo slaby jak twoja kobita :D:D:D

Gość gość
TO NIE KUPUJ na promocjach i ajkiegoś dziadostwa zmarnym procesorem i reszta,nie bedziesz sie bujał po serwisach

Gość Buchaj_28
nie kupowałem w promocjach, powiem wam jak to wyglądało kupiłem 2 lata temu tego asusa pochodził z rok bez awaryjnie, od zamykania i otwierania uszkodziła sie obudowa w rogach po roku zaczął sie zawieszać wysłałem wymienili dysk naprawili obudowe musiałem za nią dać 250zł bo wyszło, że to moja wina, komputer pochodził z miesiąc****adł dysk wymienili dysk po czym po 3 miesiącach padło wszystko procek, płyta i dysk. postanowili mi dać nowy laptop w sumie sie ucieszyłem bo po półtora roku dostałem o wiele lepszego lapka z I7 na pokładzie i 740M grafą jedynie ramu miał tylko 4 giga, no i on pochodził do końca listopada i padł dysk, wkurzyłem sie i kazałem oddać kasę bo to już 4 awarja no i oni sie zgodzili i czekam na kaske, a jest to kwota którą płaciłem 2 lata temu za lapka na fv :P

Gość gość
BUchaj_28 - ty głupia piiipppo :D:D

Gość Buchaj_28
dobry interes zrobiłem co ? :)