Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobic dziewczynke

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś patenty ? wiem wiem płec nie ma znaczenia, ale mam juz 2 synkow i po cichu marze o coreczce

Gość gość
sex 2 dni przed owulką, duzo nabiału, witamina c 1000mg dziennie. lacibiosfemina po stosunku. tym sposobem mamy dwie corki.

Gość gość
Tak jak chlpoczyka. To akutat zależy od faceta i tylko od niego. Polecam korepetycje z biologii.

Gość gość
21:35 sama sobie poczytaj troche o biologii, która tak polecasz. w planowaniu płci mozna sobie pomoc.

Gość mamuska12
pierwszyego mam synka a córcia to był wypadek przy pracy ale nie żąluje jest słodka :)

Gość gość
wiem ale niby są rozne sposoby ;)

Gość mamuska12
czsem mozna planowac plec i nic z tego nie wyjdzie znajoma ma 8chlopakow,chciala dziweczynke ale nie wyszlo:)

Gość gość
tylko facet wysokopłodny o super nasieniu moze splodzic dziewczynke. Chlopcow mają siusiumajtki.

Gość mamuska12
tylko facet wysokopłodny o super nasieniu moze splodzic dziewczynke. Chlopcow mają siusiumajtki. dobre:)

Gość gość
jak widomo sa plemniki damskie i meskie:)hehe te rzenskie sa bardziej wytrzymale a wiec jesli ktos chce dziewczynke to powinin sie kochac 2 dni przed owulacja a na chlopczyka w owulacje,po bo plemniki meskie sa mniej wytrzymale ale szybsze niz rzenskie

Gość gość
nie prawda ze siusiumajtki:) meskie plemniki sa szybkie i docieraja wczesniej do jajeczka ale sa tez malo cierpliwe jak dotra na miejsce ajajka jeszcze nie bedzie to nie beda czekac

Gość gość
Do gościa z 21.36: co tam jakies chromosomy, kody genetyczne i inne takie p*****ly, Można sobie pojeść jakiejś papki i już jakies tam chromosomy nie maja nic do powiedzenia.Wiedze dziewczyno nie czerp i internetu tylko z książek fachowych, a jeżeli z internetu to z oficlalnych stron pism naukowuch , jeżeli uda ci je się znaleźć i przeczytać..A tak to sobie fantazjuj w stylu:" czy od pocałunku można zjsc w ciaze."

Gość gość
identycznie jak autorka - mam 2 synków i bardzo chciałabym mieć jeszcze córeczkę, od początku z mężem założyliśmy, że chcemy miec trójkę dzieci więc teraz to ostatnia szansa, dziewczyny pomóżcie jak zrobić córeczkę ?

Gość gość
oral jest czy nie na poczatku to wazne

Gość gość
Jak koniecznie chcesz mieć coreczke to znajdz sobir faceta, ktotr ma same corki - wieksza szansa,ale wynik nie jest gwarantowany.

Gość gość
Ile juz tematow o tym bylo..... ale napisze jeszcze raz. Mamy syna a teraz bedzie corcia. wspolzylismy 4 dni przed owu 1 raz. nie kupowalam ani testow owu ani nie mierzylam temperatury. po prostu kochalismy sie w pierwszy "mokry" dzien. zycze powodzenia, ale rowniez uprzedzam ze nie polec jest wazniejsza tylko zdrowie malucha. jak czlowiek sie nastawi potem moze przezyc glebokie rozczarowanie. o tym tez sporo pisza kobiety na kafe. pozdrawiam

Gość gość
lacibios femina po stosunku to znaczy chodzi o te tabletki doustne ?

Gość gość
Mam koleżankę, która po 2 chłopców bardzo chciała córeczkę. Próbowali wg metod poleconych wyżej . Tym sposobem mają 4 synów. I już odpuścili tą córeczkę.

Gość sposob jest taki
W nocy o polnocy, przy pelni ksiezyca. Glowa na wschod. Dwa pchniecia w przod a.jedno okrezne. I tak na zmiane powtorzyc 8 razy.

Gość gość
W nocy o polnocy, przy pelni ksiezyca. Glowa na wschod. Dwa pchniecia w przod a.jedno okrezne. I tak na zmiane powtorzyc 8 razy. dobre...

Gość gość
Wspolzyjcie ok 2-3 przed owulacja. plemniki x sa silniejsze, wytrzymalsze. A dni zaraz przed owulka mozesz sobie wyznaczyc testerem na sline. taka najpopularniejsza jest chyba afrodyta