Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Od 4 dni spoznia mi sie okres wykonalam juz 3 test i wysztkie negatywne nawet ten o czulosci 10. Caly czas boli mnie brzuch i nic. @ nie ma za to troche sluzu. Co myslicie? Dodam ze o dziwo test owulacyjny wyszedl mega pozytywnie. Cykle mam krotkie zazwyczaj 25 dniowe. Czekac jeszcze i zrobic test kolejny czy udać sie juz do lekarza?

Gość gość
hej, ja też jestem w podobnej sytuacji. Okres miałam dostać w ten poniedziałek, do dziś nic. Jutro zamierzam zrobić test ciążowy, tak dla spokoju sumienia ;) Byłam w okresie około owulacyjnym na badaniu u ginekologa i na USG przez pochwę, zobaczył że mam cysty na jajnikach - niedojrzałe. Więc sama nie wiem co o tym myśleć. Ciągle stresy i dzisiaj też czeka mnie ciężka noc. PS Zrób jeszcze jeden test po 7 dniach od spodziewanej miesiączki i wtedy niezależnie od wyniku koniecznie wizyta u ginekologa. Albo żeby potwierdzić ciążę,albo żeby pomóc rozpocząć się @.

Gość gość
mi przy ciązy test o czulości 10 nie wyszedl a ten o 25 tak, a owulacyjny za każdym razem wychodzil poz takie czary mary byly, idz na bete

Gość gość
Dzieki za odpowiedz :) sama nie wiem co mam myslec o tym. Ten bolacy brzuch mnie zastanawia i ten pozytywny test owulacyjny zrobiony przez przypadek. Ehhh nie znosze niepewności. Ale mysle ze gdyby to byla ciaza to byloby juz cos widac na tescie.

Gość gość
No juz zrobilam z 5 tych owulacyjnych i wszystkie pozytywne i nie to ze kreska byla delikatna byla tłusta i ciemna , a wiem ze zawsze przed @ mialam negatywne i to dalo mi troche do myslenia. Ale z drugiej strony testy ciazowe negatywne. I ooo... chyna sie faktycznie wybiore na ta bete :) i pewnie na drugo dzien przyjdzie @.

Gość gość
Jest jeszcze jedna opcja, przesunieta owulacja.

Gość gość
Też mi się wydaje, że owulacja może być przesunięta. Przed samym okresem test owu może wyjsc pozytywny z tego co wiem. Zaobserwowalas u siebie sluz płodny?