Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce z nim byc ale za pozno juz na znalezienie kogos nowego

Polecane posty

Gość gość
też byłam w identycznej sytuacji... byłam z nim,nie kochając go,nic nie czując do niego.. myślałam że to się zmieni,ale czas pokazał że jednak nie.. nie ma sensu być z kimś,by nie pozostać samą.. na początku jest ciężko bo jest przyzwyczajenie,ale z czasem jest ok,i wierze w to,że gdzieś tam czeka na mnie odpowiedni mężczyzna którego pokocham a on mnie :)) powodzenia:)

Gość gość
Moim zdaniem kobiety za bardzo chciałyby kogoś mieć. Dziewczyny nie szukajmy na siłę ale też ja kogoś poznamy nie rzucajmy mu się w ramiona. Bo jeśli on nie potrafi uszanować tego że nie sypiamy z kimś po 5 randkach tylko ma nas gdzieś to nie jest facet tylko... no nie wiem gówniarz. A żadna by nie chciała mieć dziecka w domu chyba że to które sama urodziła. Nie warto szukać i być z kimś na siłę. Ja jestem sama dobrze mi z tym i sama nawet odstraszam facetów. Bo jak mam traktować faceta który zaczyna tekstem "Hej mała" albo, "Hej laska". Niech facet się nauczy że do kobiety podchodzi się od frontu i zaczyna rozmowę następująco "Cześć, często bywasz w tym klubie/ Mogę cię prosić do tańca." Uczmy braci, synów dżentelmeństwa. Bo inaczej wszyscy oprócz chamów będą zajęc**przez inne.

Gość gość
jesli tego nie czujesz i mecza cie mysli....to nic z tego nie wyjdzie!

Gość gość
a powiedz mi, kochana, jak się czujesz chodząc z tą osobą do łóżka? nie czujesz obrzydzenia do samej siebie? czego to się nie zrobi, by nie czuć się samotną? zostało ci jeszcze coś godności?

Gość Karol79
Źle myślisz, że w tym wieku nikogo wartościowego nie spotkasz i za późno jest na prawdziwą miłość. Sam mam 34 lata i własnie rozstałem się z dziewczyną 34 lata. Oboje jesteśmy w locie, ale lepsze to niż do końca życia się gryźć. Bo czym jest 34 lata, w porównaniu do całego życia? Pozdrawiam

Gość gość
popieram

Gość gość
jezeli jest taki pozadny to ty tez badz, i mu o wszystkim powiedz

Gość gość
Karol79 - to Ty jeszcze moze spotkasz (np. jakas 25latke), ale Twoja ex? Dziadka lat 60? Bo przeciez facec**** 30stce sa do swoich rówieśniczek uprzedzeni jak tu czytam ;/

Gość gość
Chyba sobie zartujesz.

Gość gość
a ja mam 34 lata , mialam mlodszego faceta ale go zostwilam bo mi nie odpowiadal, nibu okazywal uczucie, mowil ze bardzo kocha , ze zawsze bedzie , ale bywaly dni ze byl wobec mnie chamski, brutalny ,oczywiscie zwalal na mnie wine, wiec go zostawilam , niech sobie beczy cwaniaczek jak mnie nie umial docenic !!!

Gość gość
a co ci w nim nie pasuje autorko? bo ja mam prawie trzydziestke, spotykam sie z kilkoma i żaden mi tak na 100% nie odpowiada... jestem z tym ktory jest zaradny, pracuje, jest dobry dla mnie, szanuje mnie, bo to jest chyba najwazniejsze; nawet jesli nie jestem jakos bardzo zakochana. Zreszta w tym wieku to chyba ciezko sie zakochac, bo kazdy ma juz jakies trudne przejścia i nie ufa ludziom tak jak 10 lat temu... no na pewno nie bylabym z kims kto mnie wyzywa, pije, bije, nie szanuje, ogląda sie za innymi. Ciezko teraz znaleźć kogos na poziomie. Wiec jesli facet ma wszystko z glowką OK to ja bym go nie zostawiala, bo c**** tym jak go zostawisz, poszukasz sobie jakiegos przystojniaka, a on sie bedzie za innymi ogladala i wyzywal cie od starych i grubych?

Gość gość
Wpis powyzej chyba ma racje...

Gość prrowokatorr
Nie ma ideałów. To mit i bajka. To tylko my razem z partnerką możemy stworzyć siebie na obraz i podobieństwo. Ale to długa i ciężka praca. Na początku para sie poznaje. Dostrzegają coś co im się podoba. Potem przychodzi oczarowanie (czyt. Motylki W Brzuchu) Potem seks, który podbija temperaturę do wrzenia. Po czasie uczucia krzepną. Mamy wszystko na zawołanie. Zaczynamy czuć że nas coś uwiera. Tu gniecie, tam śmierdzi, tam leżą skarpety i śmierdzą serami. Deska w kiblu znowu obsikana. Nie kupił nic do jedzenia i trzeba samemu dźwigać tobołki. Znowu po pracy otworzył piwsko i gra w kompa, albo ogląda mecz w TV. A wy macie ochotę gdzieś wyjść, potańczyć. No może tylko się pomiziać na kanapie. Misiaczku.. Spadaj. Nie zawracaj mi d**y. Ale w nowym związku po czasie znowu będzie to samo, w trzecim też. 50 lat na karku. Dzieci każde z innym. Jaka ona nieszczęśliwa. Biedulka. A wystarczy tylko rozmawiać z partnerem. Być jak jego druga połowa. Jak magnesy które są różne ale się przyciągają i tworzą jedność. Ale co ja tam wiem. Nigdy nie byłem kobietą :P

Gość gość
co za bzdure ktoś tu napisał - dlaczego dziewczyna 34 lata ma być targetem 60 latków? Może poznac wolnego 30 latka a takich facetyów jest dużo więc loos zresztą w tym wieku to jeszcze statystycznie przeważają faceci

Gość gość
może i statystycznie przeważają faceci ale jakoś tego nie widać, szczególnie w miastach. Ja jestem przed 30stką i obojętnie gdzie pójdę - przeważają zdecydowanie kobiety a jak się trafi jakiś facet to juz od dawna zajęty

Gość gość
Statystycznie w miastach jest nawet do 10% więcej kobiet niż mężczyzn. Przewaga samotnych mężczyzn jest na wsiach i w małych miasteczkach i gdyby nawet te poszukujące mężów miastowe kobiety zetknęły się z tymi mężczyznami, to i tak nie chciałyby ich za mężów, ponieważ ci mężczyźni mają niski status społeczny. Nie ma co się oszukiwać, jest więcej samotnych kobiet z dobrym wykształceniem i, jak na kobiety, dobrymi zarobkami, niż samotnych mężczyzn o przynajmniej zadowalającym te kobiety statucie społecznym.

Ludzie kochają się i umierają ale prawdziwa miłość trwa wiecznie. Je*bać waszą ludzką miłość, ludzkie życie i problemy.

Gość gość
Witam miło.