Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nerwica przez zazycie narkotyku

Polecane posty

Gość gość

Po 1tabl. Dostalam ataku lęku i tak mija juz rok jak choruje na nerwice lękową czy jesli leki mi pomogą..i wroce do normalnosci to wystarczy ze nigdy wiecej tego dziadostwa niezażyje i nie wrocą juz lęki? Czy bezwzględu na to,jak je wywołałam to juz beda sie pojawiac do konca zycia i bede musiala co jakis czas wracac do leków antydepresyjnych? Wiem to był najwiekszy blad z tym narkotykiem chcialam sprobowac,to byl moj pierwszy narkotyk,nigdy juz tego nie wezme..ale czy przez ten jeden błąd spierniczylam swoje zycie na zawsze?

Gość gość
ale co to bylo?

Gość gość
ekstaza co powoduje nerwice? cholerne ćpuny

Gość gość
wiesz, nie przeceniaj az tak roli jednej tabletki, to byl tylko katalizator, i pewnie juz wczesniej mialas jakies problemy nieujawnione, jedna tabletka nie jest w stanie nic trawlego zrobic w twoim organizmie, pewnie mialas traume jak bardzo wiele osob majacych pierwszy w zyciu kontakt z narkotykami, przezylas wstrzas psychiczny w polaczeniu z chwilowym oslabieniem organizmu, idz do psychologa i nie dramatyzuj;p

Gość gość
ja wale trawe i alkohol codziennie i wesołe jest

Gość gość
alko i trawa w ciagu to jak diabelski mlyn, niby nic, tu piwko, tam lufka, miesiac za miesiacem, nawet sie nie obejrzysz i lezysz caly na glebie bez perspektyw, pisze tu o ciagach

Gość gość
mnie brak perspetyw do tego zmusił także jestme na prostej.... do g***a :D