Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do FACETÓW

czemu nie lubicie dobrych kobiet pytajnik

Polecane posty

Gość do FACETÓW

Zawsze wybieracie te wredne, które was nie chcą albo niedostępne albo po prostu puszczalskie. na szare myszki nie zwracacie uwagi, zawsze lepiej gdy to jest aktoreczka..tu poudaje, tam pozmyśla, a co z prawdziwymidziewczynami/kobietami, które czują i okazują uczucia, które dla was sprzątają, gotują, starają się...?

Gość gość
Coś w tym jest... Dla mnie największą obelgą był moment kiedy facet orzekł, że jestem dla niego "za dobra"...

Własnie , mam znajoma która jest z facetrm dla kasy ...jest zimna i w dodatku nie grzeszy uroda a ma powodzenie .

Gość gość
sumienie boli dobrą w******yć i zostawić. Wredną - nie boli

Gość gość84
A dlaczego wy nie lubicie dobrych facetów?

Gość gość
tylko dlatego że nie ma dobrych facetów

Gość gość
A dlaczego wy nie lubicie dobrych facetów? ja lubię ale trafiłam na gnoja

Gość gość
prawda, dobre kobiety czesto nie maja powodzenia, tak samo jak dobrzy mezczyzni. Powod ? sa nudni!

Na to pytanie odpowiada książka, oryginalny tytuł "Why Men Love B***hes", po polsku ktoś pokombinował i przetłumaczył "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" :classic_cool:

Gość gość
jestem niebrzydka , madra ale nie nudna, a trafilam na osobe ktora mna gardzi wyzywa nie szanuje, i co gdzie tu sprawiedliwosc , ze mna facet naprawde bylby szczesliwy, kocham dzieci szanuje rodzine a maz nie umie niczedo docenic

Gość gość
chyba rzeczywiście nudna jest stabilizacja, rodzina. takie właśnie mam wartości i zawsze w d**ę dostaję. i słyszę, że za dobra jestem

Gość gość
jeśli na takiego faceta trafiłaś,to jest niedojrzały ma jakieś problemy ja miałam podobnie,i nie wyraziłam zgody na takie traktowanie kochałam go bardzo ,i nadal tak jest ale ja nie pozwolę na takie zachowania wobec mojej osoby

Gość gość
ale dodam ja nie jestem "dobrą" kobietą

Gość sekret marzeń
Mężczyźni lubią mieszankę wybuchową...zołzowata ale intrygująca, z ciętym dowc**em i poczuciem humor*****arakterna ale i tajemnicza a jeśli dojdzie to tego umiejętność tak pokierowania mężczyzną aby poczuł się niezbędny bo ona taka bezradna blondyneczka to jego ego szybuje pod sufit:) Mężczyźni boja się silnych, niezależnych kobiet, takich które potrafią radzić sobie w życiu same. Konkluzja.......bądź damą na salonach i wyuzdaną kochanką w sypialni i spraw by mężczyzna myślał, iż to jego zasługa a dostaniesz od niego czego tylko dusza zapragnie:)

Gość gość
Co to zaczy dobra kobieta ? W dzisiejszych czasach takich jest niewiele ! Pomijam czynnosci takie jak jak pranie , sprzatanie , gotowanie , robienie zakupow, wychowywanie dzieci ale dobra kobieta to ta co potrafi doradzic , pocieszycz bije od niej empatia , wyrozumialosc jest otwarta i kontaktowa na drugiego czlowieka nie ocenia stereotypowo jest przyjazna i usmiechnieta i nie medzi jak baby tu z forum kafe :D Uczcie sie dobre kobiety istnieja i my je chcemy a zolzy niech do lekarza na glowe sie udadza !

Gość gość84
jw. Ale to niestety eliminuje sporą część tego forum ;)

Gość gość
a tam goowno prawda,nie ma żadnej reguły zupełnie każdy facet ma inne potrzeby ,,,wiec rozgląda się za tym czego pragnie ewentualnie na czas poszukiwan szuka jakiegoś zapychacza czasu