Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtek12321

dziewczyna jakiej nigdy nie poznalem

Polecane posty

Gość wojtek12321

Hej, Mam problem poznałem niedawno dziewczynę dobrze nam się rozmawia i miło spędza czas. Ostatnio sama zaczęła poruszać temat naszych wcześniejszych związków i innych tego typu przygód. Dowiedziałem się że miała 2 dłuższe związki pierwszy trwał rok drugi 2 lata. O ile pierwszy według niej był prawdziwą miłością o tyle ten drugi nie. Dlatego że ten drugi był powiedzmy specyficzny (koleś dużo starszy bez ambicji mieszkał z rodzicami) ona jako studentka na wyjeździe pozwalała sobie na zdrady. Powiedziała mi że miała 17 kolesi przede mną z czego większość na jeden raz dodatkowo paru kolegów z którymi umawiała się tylko na seks. Spotykamy się już jakiś czas widzę że jej zależy po tym jak się zachowuję czy po tym co mówi jednak cała ta historia jest dość nieprzyjemna jak dla mnie (zdrady, kolesie tylko na seks) i nie wróży dobrze na przyszłość. Jestem ciekawy co o tym myśli ktoś obiektywny. Pozdrawiam

Gość gość
17 kolesi to dość spory przebieg ;)

Gość gość
to trochę szokujące że nie skłamała

Gość gość
skoro przyznala sie do zdrad i umawiania sie na seks to mozesz byc pewien ze bylo ich znacznie wiecej niz 17

Gość gość
bierz ją, twoi koledzy będą zadowoleni :)

Gość gość
hahhah 17 kolesi na jeden raz a to dobre :D chcialbys aby byla matką twoich dzieci?

Gość 13 grudnia
no ale czego ty oczekujesz ja sie ciebie k***a grzecznie pytam?

Gość gość
Miałem kiedyś pewien epizod w życiu, poznałem prostytutkę z którą przez pewien czas utrzymywałem bliskie stosunki bez finansowych aspektów, wyglądało to prawie jak związek. Jednak nie mogłem się przełamać i zerwałem znajomość. Myśl że ją tyle fiutów świdrowało nie była zbyt kojąca.

Gość gość
heh, ja bym z taką dziewczyną nie był, ale kto co lubi. jesli Ci to nie przeszkadza, to bierz ją. przynajmniej doswiadczona, bedize dobra w lozku.

Gość gość
Leci na ciebie bo nikt normalny by jej nie wziął, masakra co za baba z takim przebiegiem na jedna noc ok ale na zakładanie rodziny zdecydowanie NIE

Gość gość
Już sam fakt, że o tym tutaj napisałeś świadczy o tym, że ta kwestia ma dla Ciebie istotne znaczenie. To, że miała taką "barwną" przeszłość nie przekreśla jej ewentualnej zdolności do bycia lojalną i dobrą partnerką. Jej "drastyczna" szczerość jest dowodem na to, że nie jesteś jej obojętny. Prawdopodobnie ona sama nie pochwala tego co było, ale nie chciała mieć przed Tobą tajemnic. Dała Ci tym samym wybór - czy bierzesz ją z tym bagażem czy nie? Doceń i uszanuj ten gest. Jeśli jednak nie możesz się z tym pogodzić, to daj jej spokój. Prędzej czy później trafi na autentycznie zakochanego w niej faceta, dla którego nie będzie to aż takim problemem.