Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oficjalny hymn kafeterii

Polecane posty

Gość gość
autsajder

Gość gość
takst, wokalista... wszystko pasuje jestem za!

Gość gość
piekne słowa i muzyka :)

Gość gość
moim osobistym hymnem jest Wehikuł CZasu, a szczególnie jego 4 pierwsze wersy: Pamiętam dobrze ideał swój Marzeniami żyłem jak król Siódma rano - to dla mnie noc, Pracować nie chciałem, włóczyłem się

Gość gość
Autsajder pasuje zdecydowanie bardziej ponieważ tu sami autsajderzy siedza :D

Gość gość
Nie profanujcie tej pięknej piosenki. Uwielbiam autsajdera i wiele innych dżemu

Gość gość
to, że jest hymnem to profanacja?

Gość gość
Hymnem nie profanujecie tego utworu, tylko poziom tej muzyki nie pasuje do poziomu tego forum tutaj tylko chamstwo

Gość gość
Skąd możecie wiedzieć jakie problemy miał Rysiek ? To że brak nie znaczy że był degeneratem. Był bardzo samotnym i nieszczęśliwym człowiekiem. Narkotyki w jego życiu to przypadek, chciał się zabawić raz czy dwa razy, wziąć bo kolega też brak bądź go namawiał. Chciał rzucić to świństwo ale już nie mógł niestety. Ja osobiście dziękuję mu za to co po sobie zostawił, był jest i będzie dla mnie piękną duszą, dobrym wrażliwym człowiekiem, artystą jakich mało.

Gość gość
To nie jest usprawiedliwienie. Czy nikt z nas nigdy nie zrobił niczego głupiego ? Ot tak po prostu żeby się zabawić, zapomnieć, spróbować. Każdy popełnia błędy, Rysiek zrozumiał chciał się zmienić o czym świadczy choćby modlitwa niestety nałóg był silniejszy. On sam będąc bardzo słabym człowiekiem pamiętał i myślał o jeszcze słabszych od siebie.

Gość spaślak_
gosc z 23.28 dobrze gada tzn. pisze, a utożsamianie się kafeteryjnych degenertaów z jakimkolwiek utworem obraża jego twórce bo kto by nim nie był to miał jakiś talent. zamilowanie do obrażania i pisania o d***e marynie to nie talent. wybranie tego utworu spośród setek innych dzemu to dopiero ironia losu tu wiekszosc gotowa zabic oponenta politycznego nie mowiac o religijnym :D zreszta autor/ka pewnei ani razu ze rozumieniem go nie wysluchal, pasuje tu jak garbaty do sciany.

Gość gość
Spaślak przybij piątkę :) dzięki za przyznanie mi racji. Spoko gość z Ciebie skoro też tak myślisz. Niech blues będzie z Tobą

Gość gość
Chyba przestanę tutaj bywać