Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Helena

O to przyczyny samozabójstwa Andrzeja L

Polecane posty

Gość gość
nie zauważyłem żeby Shatyn był debilem. pisze skłądnie, wykazuje się dużą ilością wiedzy, potrafi odpowiedziec na pytania, uzasadnić własne wypowiedzi a więc wszystko to, czego ty nie potrafisz, VBambino

gość nie zauważyłem żeby Shatyn był debilem. pisze skłądnie, wykazuje się dużą ilością wiedzy, potrafi odpowiedziec na pytania, uzasadnić własne wypowiedzi a więc wszystko to, czego ty nie potrafisz, VBambino - Buahahhahahaha ha ahhahahahhaahaha hahahha :D :D :D :D :D -Niezły atak paranoi. Tobie już żadne leki nie pomogą. Tylko eutanazja :D🖐️

Gość gość
dlaczego paranoi? możesz uzasadnić taki swój osąd?

Czy ja ci już debilu nie napisałem, że nie jesteś dla mnie partnerem do rozmowy? Nie tylko jesteś debilem, wariatem, ale jeszcze w dodatku analfabetą. Co za wyjątkowy odpad?! Jak ty przeżyłeś tyle lat? :D 🖐️

Gość gość
niczego takiego nie pisałeś do mnie. może dlatego, że to mój trzec****st tutaj. ale rozumiem. nie potrafisz podac podstawy takiego swojego osądu. i kto tu jest ograniczony? kto tu jest debilem? na pewno nie żaden z twoich rozmówców za to na pewno ty, jak można sądzić po twoich niezdarnych próbach obrazania innych.

Gość gość
bambino to s****wo bezrobotne