Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona po studiach ja po szkole zawodowej

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy od roku razem a ona ciągle mi to wypomina że jestem po szkole zawodowej .nie jestem tępakiem ale na studia nie pójdę ,no co wszyscy muszą mieć studia ?a ostatnio to już przegięła, szantażuje mnie, że ze mną zerwie jak nie zrobię z tym porządku ,gdy zdam maturę i pójdę na te śmieszne studia to co zmienię się będę innym człowiekiem? wątpię w to ,stracę czas i kasę ,a jeśli chodzi o kasę ,to ona ma te swoje studia a zarabia mniej ode mnie ,pani nauczyciel ,ja jestem z zawodu spawaczem i nie chcę tego zmieniać jest dobrze jak jest …………..kocham ją bardzo ale Nie winem jak mam rozmawiać z nią o tym! Pytanie do was dziewczyny czy przeszkadzało by wam że warz facet niema studiów ??????????

Gość gość
Może lepiej porozmawiaj z inną panią, mniej wymagającą pod kątem intelektualnym. To może zadziałać trzeźwiąco na panią nauczycielkę tyle że pewnie już nie będzie to miało znaczenia.

Gość mona2
Pytanie do was dziewczyny czy przeszkadzało by wam że warz facet niema studiów ?????????? chyba nie ważne żeby był zaradny a nie ciapa

Gość urgent
jakie ludzie maja problemy to sie w glowie nie miesci. oczywiste jest, ze jesli szantazuje Cie tym co napisales, to Ciebie nie szanuje. moja rada? niech s*******a i szuka kogos na swoim poziomie. domyslam sie, ze tego nie zrobi, bo tak naprawde chce miec wlasnie kogos z nizszym wyksztalceniem zeby moc sie dowartosciowywac.

Gość lolljhuhu
Ja mam dwa fakultety i nie mam pracy bo nic nie umiem.Za to zazdroszcze ludziom po zawodówkach to czesto dobrzy fachowcy i naprawde łebscy ludzie.Ile ja bym dała za takiego faceta.Moja rada taka żeby poszukać innej laski..nauczyciele zawsze sa sfrustrowani ,malo zarabiaja,maja beznadziejną pracę i im odbija.Bedzie z nią tylko gorzej

Gość gość
Ja jestem po studiach, moj facet jest stolarzem i to co mi przeszkadzalo to to, ze mowil z bledami, wiec owszem naklanialam go do czytania ksiazek, namowilam na zrobienie technika bo ma wieksze szanse na prace. A co do studiow to sama widze, ze niewiele daja. Teraz on moze juz isc do policealki jak zechce. Zrobi mature i studia jak bedzie mial ochote

Gość gość
A sluchajcie. Jestem po studiach - przecietnych. Kierunek humanistyczny, nieprzyszlosciowy. Ale skonczylam z dobrym wynikiem. Chlopak, z ktorym sie spotykalam po 1,5 roku niezobowiazujacych, milych spotkan kazal mi szukac kogos na swoim poziomie! Podkreslil, ze jestem duzo NIZEJ od niego. Jestem gorzej od przecietnosc***od wzgledem urody i inteligencji. On studiowal dobry kierunek, ale nigdy go nie skonczyl. Czyli ma wyksztalcenie srednie. Ma 28 lat i jest na pierwszym roku aktualnie jakichs studiow. A mi ciagle wypominal, ze skonczylam badziewie. Wez tu badz madry.

Gość sukawredna
to ma znaczenie. bardzo duze. ona to widzi i chociaz nie mowi ci tego wprost , to zaczyna ja to hamowac . powinienes zrobic chociaz mature ... osobiscie ja mam wyzsze , moj były mial zawodowe , i naprawde na innych falach . nawet seks był sredni. a teraz od dłuzszego czasu mam faceta z wyzszym , inne rozmowy , inne poczucie humoru , inne spostrzeganie swiata , priorytety , dystans , wszystko .

Gość gość
Niech sobie głupia k***a znajdzie nauczyciela, najlepiej WF-u albo jakiegoś innego g***a, wtedy będzie miała raj :D

Gość gość
Kolejna głupia c**a. W dzisiejszych czasach rozsądny człowiek idzie do zawodówki, a nie na studia. Po zawodówce jest pewna praca, po studiach nie ma nic, jest tylko papier, którym można sobie d**ę podetrzeć, taka prawda ;)

Gość sukawredna
to prawda ze po studiach w tych czasach nic nie ma, ale tu nie chodzi i pieniadze ...

Gość gość
to idiotka jakas, niestety po studiach nie przybywa madrosci czego ona jest przykladem, tak sie okazuje ze spawacze ktorych znam zarabiaja 3-4 tys a c*****studiach 1000 :D

Gość gość
Dla mnie jednym z najważniejszych afrodyzjaków jest męski intelekt. Ja mam wyższe wykształcenie [to mają teraz wszyscy, jeden magister, to nie magister;)] i wysoki iloraz inteligencji. Facet po zawodówce? Dziękuję, nie.

Gość gość
Aha czyli jak ktos ma zawodowke to z gory zakladasz, ze nie jest inteligentny. Bardzo fajnie...

Gość gość
nie dogadacie się, niestety. Teraz na studia każdy głupi może iść, ja zawsze byłam bardzo dobrą uczennicą ale na studia nie poszlam, za to znajomi, ktorzy nie zdawali kilka razy do nastepnych klas poszli, idiotyzm. Teraz ludzie po studiach mają się za lepszych i inteligentnych a tych ze słabszym wykształceniem mają za debili niestety. Nie dogadacie się, nie ma na to szans.

Gość gość
hmm mi by nie przeszkadzało że jesteś po zawce;) myślę że jeśli się kogoś kocha to nie powinno się go zmieniać na siłę.

Gość kamil jgora
weź ją do opery, może przestanie narzekać. Najlepiej do La Scali.

Gość gość
Laski po studiach są beznadziejne;/ po technikach i zawkach są faajne

Gość gość
Ale od kiedy studia sa wyznacznikiem inteligencji... Chyba tylko tego, ze ktos w mlodym wieku myslal powaznie i wybral madrze - jesli wybral dobre studia. Ja wybralam glupi kierunek i nic nie mam z niego. Mam znajomych na przeroznych kierunkach: prawo, medycyna, pedagogika, budownictwo. Innych po zawodowce, jeszcze innych po liceum, ale bez studiow. NIE MA REGULY. Moja kolezanka ze studiow ma meza wlasnie po zawodowce. Na KAZDY temat sie wypowie, przeinteligentny facet. A czemu poszedl do zawodowki a nie do liceum i na studia? Po prostu. W domu nie mial od malego wpajanego, ze trzeba skonczyc studia i tak wyszlo. :)

Gość gość
Studia nie są wyznacznikiem inteligencji. Są ludzie po studiach, którzy są debilami. Jednakże fakt, że ktoś zakończył edukację na zawodówce nie wskazuje dla mnie na przerost ambicji. Mnie kręcą faceci mądrzy. Mądrzy na różne sposoby - między innymi wykształceni.

Gość gość
"jeśli się kogoś kocha" no właśnie, ja się nie zakocham w facecie, którego intelekt mnie nie kręci - proste.

Gość kasa to nie wszystko
ja wole mniej zarabiac, ale w biurze, niz miec wiecej kasy, ale kosztem fizycznego tyrania.

Gość gość
Ja mam studia a i tak zostalam wyzwana od malo ambitnych przez chlopaka, ktory studiowal 6 lat lepszy kierunek i nie skonczyl go ;d I jest aktualnie na pierwszym roku.

Gość gość
a co w tym d**e no ga ga no raczej tak choc tak naprawde ro nie wiem 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość gość
to snobka zwyczajan... skoro odpowiadasz jej z taka jaka inteligencja masz a chce tylko papierka... no snobka jak nic:)

Gość gość
jak wol to karety

Gość gość
Ja jestem po wyższych studiach i mam do tego studia podyplomowe. Wszystko na państwowych, znanych uczelniach. Mój mąż ma skończone liceum z maturą... Cóż. Nie skończył PG bo pod koniec studiów, już gdy miał napisaną pracę, otworzył firmę, pracował na etacie na tę firmę i zabrakło mu czasu na obronę..minęło już kilka dobrych lat. Żebym znała go wtedy, to bym dopilnowała jego edukacji. Od 8 lat ma prężnie rozwijającą się firmę pod Trójmiastem. Ale, dokładniej w temacie. Kiedyś byłam związana z 7 lat starszym ode mnie facetem, po 2 letniej szkole mechanicznej. Powtarzał też klase w podstawówce. Rozstaliśmy się, niestety przepaść jaka nas dzieliła, pewnie ze względów wykształcenia również, podzieliła nas całkowicie, choć trwaliśmy w tym 5 lat. U mnie cała rodzina mgr, ja już na studiach, a jego rodzina (nie obrazając nikogo) ze wsi spod Szczecina, wszyscy po podstawówce. Nie potrafiliśmy się porozumieć przy zwykłym obiedzie, każdy z nas miał inne aspiracje. Zakańczając..nie chcę generalizować, ale ja bym chyba nie podjęła się tego tematu ponownie. Znam pary, gdzie Ona jest 'Pani mgr', a On 'bez szkoły' i żyją wiele lat jako szczęśliwe rodziny. Niestety (?) mnie nie było dane tego zaznać.

Gość OLEJ LASKĘ i spokój
Ja skończyłem technikum, studia, łacznie 9 lat dodatkowej nauki a g.ó.w.n.o z tego mam. Liczy się, to co się ma w głowie, umiejetność radzenia sobie, a nie papierek - a jej jak widać zależy tylko na samym papierku. Jak uważa że nie jesteś jej godzien, to najwidoczniej CIę nie kocha, skoro związek uzależnia od studiów. Pogoń ją i spokój!

Gość OLEJ LASKĘ i spokój
"to ma znaczenie. bardzo duze. ona to widzi i chociaz nie mowi ci tego wprost , to zaczyna ja to hamowac . powinienes zrobic chociaz mature ... osobiscie ja mam wyzsze , moj były mial zawodowe , i naprawde na innych falach . nawet seks był sredni. a teraz od dłuzszego czasu mam faceta z wyzszym , inne rozmowy , inne poczucie humoru , inne spostrzeganie swiata , priorytety , dystans , wszystko ." Z treści tego postu, z jego stylu nie wynika, że masz wyższe wykształcenie, a jednak masz ów papierek :D Po co ma pisać maturę, skoro ona jest potrzebna tylko wówczas, gdy myśli się o studiach?