Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

recenzja na wizażu czy to jest normalne

Polecane posty

Gość gość

napisałam recenzję, baaaardzo niepochlebną na temat produktu, który po zmianie składu stał się po prostu gówniany. uargumentowałam odpowiednio, recenzja wisiała niecały tydzień i mi ją usunięto :o poważnie na tym portalu nie można się swobodnie wypowiedzieć i negatywnie ocenić produktu?

Gość gość
a dlaczego chcesz coś negatywnie oceniać, hejterze?:O swojego teżeta lepiej negatywnie oceń :O

Gość gość
po pierwsze nie jestem hejterką tylko oceniam produkt, który po kilku latach używania po prostu się nie sprawdził po wprowadzeniu zmian w składzie. miałam prawo się wypowiedzieć, bo chyba do tego służy ocenianie produktu 🖐️

Gość gość
no ale okej, może na wizażu panuje przyzwolenie na oceny pochlebne, ale typowe byle co w stylu: "no kiepski produkt, ale w sumie jest spoko." od zawsze czułam, że ten portal jest lichy :P

Gość gość
Wizaż ma jakąś politykę co do czasu używania produktu, chyba o to może chodzić. Co swoją drogą jest dziwne, bo raz, że są rzeczy, których wystarczy użyć raz i widać, że to szajs a dwa: rzetelne opisy tępią przez takie coś a przepuszczają całą masę spamu i często trzeba ewidentne reklamy zgłaszać parę razy, żeby ktoś zareagował.

Gość gość
Portal nie jest aż tak lichy, bo tam jednak przynajmniej na forum solidnie tną spamerów i inny "szemrany marketing". A na kafe pleni się toto jak wszy :o

Gość gość
ogólnie starej wersji używałam przez 6 lat, nową co prawda 2 razy, ale dotyczyło to podkładu, bądźmy szczerzy, podkład nie jest czymś co zmienia działanie na twarzy po iluś tam tygodniach używania, a przynajmniej w moim przypadku tak to nie działa - jak podkład jest lipny to widzę to od razu. ogólnie trochę bez sensu jest to, że przy usuwaniu nie dostaje się żadnej informacji z przyczyną, jak ktoś może się nauczyć pisania prawidłowych recenzji skoro nie wie co w poprzedniej źle zrobił. a co do tego spamu, marketingu i tym podobnych to prawda, pod tym względem kafe jest daleko w tyle, właściwie ja tutaj przesiaduję tyle co nic, bo czasem żal czytać co ludzie tu wypisują :o

Gość gość
Napisz do któregoś moda na priv (chyba Złośliwiec się KWC zajmuje, ale głowy nie dam) z pytaniem o co chodzi. Wydaje mi się, że przy takiej ilości spamu oni mogą sporo rzeczy ciąć tak z automatu i te nic niewinne też z rozmachu wpadają pod gilotynę czasem. Sama ze swoimi recenzjami nigdy nie miałam problemu więc bardziej nie pomogę.