Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o danka ooo

jak myslicie jaki jest odsetek polczyn z ciapatymi i murzynskimi gachami

Polecane posty

Gość gość
a co ci to przeszkadza ? taki jestes boski ze wszystkie maja sie na ciebie rzucac? jestesmy wolne i mamy wybor ,z kim i na jak dlugo chcemy sie wiazac,a tobie nic do tego,czy tobie ktos urzadza zycie i dokonuje za ciebie wyborow? dajcie spokoj i pozwolcie kobietom zyz jak chca i z kim chca,pilnuj wlasnych spraw a nie wtracaj sie w cudze zycie

Gość o danka ooo
alez Mi to nie przeszkadza,chce tylko pokazac swiatu jakie szkaradne polczyny bujaja jaja rownie oblesnym ciapakom,a co mi przeszkadza?hmmm nie chce zeby jakis ciapol czy murzynisko mi mowilo ze ma polke,bo to nie polki a szkaradny plebs ktorego nikt nie chce poza nimi dla wizy i *****ia zreszta,bo tam inteligecji i jezyka obcego nie znajdziesz :D ale wiadomo swietnie sie dogaduja taka milosc od pierwszego wlozenia buuuuuuuuuhahah jesli beda mowic ze smiecia polczyne a nie polke to mi nie bedzie przeszkadzalo

Gość gość
zyj i daj zyc innym,co cie to naprawde obchodzi,czy twoje zycie jest tak nieciekawe i pelne niepowodzenien ze czepiasz sie? kazdy ma prawo do wlasnych wyborow nie jestesmy stadem zwierzat,ktore musza sie sluchac,co maja jesc i gdzie sie wypasac wyluzuj,a gdyby ktos napisal cos negatywnego o tobie byloby milo? nie sadze,najlatwiej krytykowac innych,zal mi cie bo brak ci wlasnego zycia

Gość o danka ooo
Nie żałuj mnie, bo dobrze spędziłem ostatnią noc Nie żałuj mnie, sam wybrałem sobie taki los :D nie jestescie stadem zwierzat powiadasz :D ciapaki i murzyni sa?czy tez nie http://www.cda.pl/video/1750001/Seks-analny-z-koza nie jestescie stadem zwierzat to racja bo czy widzialas kiedys zeby swinia kopulowala z krowa? no sama sobie odpowiedz

Gość gość
widze ze sobie pogadamy dlaczego chcesz mnie przekonac do tego ze masz racje i wtracasz sie w czyjes wybory? a co cie obchodzi czyjas koza,zal....kup sobie wlasna i kochaj ja najmocniej jak bedziesz mogl, mozesz ja ubierac ,kapac,wychodzic na spacery..................i nikogo to nie powinno obchodzic,a skoro miales taka wspaniala noc to skad to zle nastawienie do ludzi ja po wspanialej nocy jestem usmiechnieta i wszysko widze w rozowych barwach,zreszta kazdy moze inaczej spadzac wspaniala noc,zagalopowalam sie cos co dla ciebie jest 'wspaniala noca' dla mnie nie musi nia byc,zycze wiecej optymizmu i pozytywnego podejscia do swiata ;)

Gość gość
niestety nie moge otworzyc,

Gość o danka ooo
wiem ,ze mozesz :) ale wkleje jeszcze raz,od przybytku glowa nie boli radujmy sie :D www.pokazywarka.pl/iesu7r/

Gość gość
jestem w de mam b.slaby internet z aldi

Gość gość
bo czy widzialas kiedys zeby swinia kopulowala z krowa? -------> O nasz forumowy nieudacznik jak sie okazalo umie jednak skleic jakies zdanie ;) Nieudaczniku, a slyszales o Polaku, ktory zg****il psa w Grecji? Poszukaj sobie w necie. Poszukaj sobie rowniez o jakim mlodym typku w Polsce, ktory kopulowal z koniem i o pewnym Polaczku, ktory mieszkal i pracowal na jakiejs farmie w uk u Anglika i tam zg****il konia na oczach policjantow. :D Konio/je/bcy i pso/je/bcy 🖐️

Gość gość
brrrrr,jak sie ktos nie umie wypowiadac z kultura niech wraca do szkoly,ale szkola cos da to juz jest chyba wrodzone....wulgaryzm brrrrr to ponizej mojego poziomu taka dyskusja zegnam

Gość o danka ooo
brrrrr to ponizej mojego poziomu taka dyskusja zegnam twoj poziom konczy sie na kroczu,bo kazdy zyga jak widzi szkaradny tfuuuuuuuuuuj ryj,moze poza malpimi ludami :) ktore sa z wami dla papierow i braku latwego *****ia

Gość gość
Oj, zal d**e sciska naszemu forumowemu konio/je/bcy. Oj sciska. :D :D :D :D :D

Gość o danka ooo
skad ta wulgarnosc?przyznaje,sie lepiej zwalic niz miec chwilke przyjemnosci ze szkaradna polczyna,widzisz ciapoki i murzyny maja ten problem,ze sobie nie zwala bo sa obrzezani :( biedaczyska pozatym Visa i nie denerwuj sie prosze bo to urodzie szkodzi :D buhaha,polczyny z ciapatymi prymitywami ludzkiego rodzaju jestescie takie sliczne jak noc, brzydkie jak grzech :)

Gość o danka ooo
tu dowod macie dowod :) http://pokazywarka.pl/iesu7r/ a teraz ide po kebaba buuuuuuhaha do ciapatego fachmana,albo zajaram sobie ziolo z murzynem w tym sa najlepsi juz nie wspominam o pracy jaka jest *****ie malpiorobstwo dla zasilkow.oj polczyny

Gość o danka ooo
murzyni sa tez dobrzy w kradnieciu rowerow :) bym zapomnial

Gość gość
No kurde łajza idzie po kebaba, a tu taka impreza! Łajzo, ale po co idziesz do kebaba? Lepiej idź i sobie kup jakiś bigos w sloiku albo golabki z Pudliszki :D Łajzy takie jedzenia kochaja. ej łajza nie idz jeszcze. Wklej nam te swoje linki. Wiecej, wiecej. Wklejaj :)

Gość gość
O jaka wytresowana łajza. Slucha sie grzecznie :) No łajzuniu, suczko, dawaj wiecej linkow. Pomerdaj ogonkiem i wklejaj grzecznie :)

Gość gość
Pewnie jakas laska kopła cie w d**e dla murzyna i teraz taki zal masz nie? :) Sram na ciebie (_._)

Gość o danka ooo
cos bym ci napisal,ale to by popsulo cala magie :) napisze tylko trzymaj sie tylko to napisze,bo z brudasa bekardem juz nikt cie nie zechce nawet inny brudas :) kofciam,buzka :D

Gość gość
Biedna łajza. Chyba sie zmeczyla nasz sunia :) Muźin ukradł lowelek nasiej siuni i teraz biedna musi chodzic piesio pio kiebaba a nie na lowelku :D :D :D

Gość gość
Zlewy ciapackie, nauczcie sie najpierw poprawnie pisac bo wasz jezyk, jak wasze ryje jest beznadziejny.

Gość gość
O łajza wrocila! Ej łajza zapodaj no tu te swoje linki, merdajac przy tym ogonkiem :) Nudzi mi sie. Łajza mnie zaraz rozweseli :D

Gość gość
niech cie murzyn rozweseli, na poczatek moze dac ci w morde (k****a/

Gość gość
LUDZIE CZEMU TE KLOTNIE Moje skromne zdanie na ten temat jest takie: wszystkich ciapakow, arabow, murzynow i nierdzennych mieszkancow Europy nalezy... deportowac k***a na Marsa, moze to by cos dalo. Pozdrawiam

Gość grazyna  o zydufka
myslimy ze niewielki,jak w kazdym panstwie znajduje sie pewien odlam spoleczny :D i tak nie mialy by szansy na nic ludzkiego,wiec chociaz szanujmy zwierzeta one tez czuja buuuuuuuhaha

Gość gość
ja bym tylko chcial zeby byl wytatuowany rejestr na plecach takiej panny licznik penisow ktore obrabiala i czy byly to ciapate czarne czy inne ch**e. szczerze wam powiem ze ja znam kilka lasek z uk ktora sa teraz niby przykladymi zonami i matkami. tzn zonami bez slubu bo ich k***a niestac na slub. ale wiem tez jak wczesniej szalaly na wszytkich mozliwych kolorowych penisach. wiem ze jedna taka poleczka przebiala tu conajmenij 20 chlopa w kazdym oczywiscie byla zakochana :D:D:D:D to k****y

Gość matka tereni
znasz mase??ciekawe,chce wszystkim pomoc zeby omijac to s****wo http://pokazywarka.pl/iesu7r/ i o co ci chodzi?myslisz,ze ktos by szukal w tych zagranicznych kwiatach cokolwiek.panowie jesli chcecie czysta dziewczyne to tylko z eksportu z polski nie dotykajcie tych k***wiszczow polczyn ktore widujecie tutaj,dno mieso smierdzace ciapackim gnojem,pomywaczki...zintegrowane w kroczu z panami buuuuuhaha z zachodu z murzyna robia anglika z ciapaka wlocha :D