Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

umowa

Polecane posty

Gość gość

sluchajcie mam pytanie (mam nadzieje ze ktos mi pomoze) jutro konczy mi sie umowa dodam ze byla to umowa na okres probny (od 12 listopada do 20 grudnia taka umowe otrzymalam po polrocznym stazu) pracodawca powiedzial mi ze nie przedluzy mi umowy, moje pytanie brzmi czy w takim wypadku dotyczy mnie okres wypowiedzenia umowy? decyzje o rezygnacji z pracy podjelam w tym tygodniu prosze o pomoc

Gość gość
konczysz prace z dniem zakonczenia umowy, zadnego orkesu wypowiedzenia nie ma

Gość gość
dziekuj***ardzo na to liczylam wlasnie. pozdrawiam

jeśli pracodawca nie zwolnił cię wcześniej niż termin wygaśnięcia umowy,to okres wypowiedzenia nieobowiązuje. Z dniem wygaśnięcia umowy przestajesz być pracownikiem

Gość gość
o matko nie strasz mnie... podejrzewalam ze najdalej za grudzien powinna mnie splacic w styczniu... ale nie podejrzewalam ze az tyle... choc licze na "uczciwosc" pracodawcy

jeśli pracodawca nie ślizga się na takich jak ty i jest uczciwy,to powinien szybko zapłacić. Ale są i tacy,którzy czekają aż dostaną z sądu nakaz.

Gość gość
roznie to bywa wiem ze dosc czesto zmieniala pracownikow i ciezko ma z wyplata zalega mi caly okres umowy w/w. kurcze teraz sie zestresowalam zwlaszcza ze kasa potrzebna jest przed swietami

Gość gość
aha ok kasa swoja droga a powiedzcie mi czy dostane swiadectwo pracy? powinna mi wystawic no nie?

Gość gość
nom dokaldnie wiecznie bylo ze nie mam pieniedzy bo miala rozliczac sie ze mna pod koniec listopada ale ja stwierdzilam (i mozliwe ze to byl moj blad) zeby rozliczyla sie ze mna okolo 12.12 zebym miala kase na swieta. ale pod koniec listopada juz mi plakala ze ona pieniedzy dla mnie nie ma...wiec dalam jej troche czasu wiecej i to byl moj blad

to powiedz jej że jeśli teraz ci nie zapłaci zaległej kasy,to będziesz o tym powiadamiać każdego nowego pracownika