Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za 2 dni mam dostać okres a czuje że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

wiem głupota, wcale o tym tak dużo nie myślę ale po prostu mi się wydaje. Od paru dni pobolewa mnie podbrzusze , szczególnie jak kłade się spać bo śpie na brzuchu to wyrobić nie mogę, jajniki też czasem się odezwą. Piersi też większe, dla mnie to objawy typowo na okres, ale niestety wczoraj mnie zemdliło, chciałam zjeść kanapkę ugryzłam raz i koniec, poczułam zapach i mnie zemdliło. To samo jak chciałam umyć patelkę bo mój mąż zrobil jajecznice, poczułam zapach i już nie umyłam bo mnie zemdliło. Prawie ciągle czuje lekkie pobolewanie w podbrzuszu. Moja mama twierdzi, że chyba jestem w ciaży , choć nic jej nie mówiłam o tym , że mnie mdli itp. Z mężem śpimy bez zabezpieczenia, chcemy mieć dziecko ale nie chcemy świrować, nie mierze żadnej temp, nie robie testów owulacyjnych, po prostu może nam się trafi, jeśli za pare miesięcy okaże się że nie to wtedy pójde do lekarza

Gość gość
W takim razie życzę Ci dwóch kresek na teście :) i oczywiście zdrowego dzidziusia :)

Gość gość
wiesz szansa jakaś jest, ale jaka , tego nikt nie wie. Może dostanę @ w terminie. Czy was też mdliło jak jeszcze nie wiedziałyście że jesteście w ciąży?

Gość gość
heh mam to samo, mam dostać @ za 3/4 dni a czuje się dziwnie, posmak w ustach, od ok 2 tyg codzienne pobolewanie w podbrzuszu, nabrzmiałe piersi. mam dziwne przeczucie, że to to. mamy już 2-latka, myśleliśmy o jeszcze jednym dziecku ale bez presji, bez typowego starania. test zrobię dopiero gdy okres będzie się spóźniał kilka dni.

Gość gość
ja jestem mamą od 4 miesięcy i przez calutką ciążę zwymiotowałam może max 5 razy. Każda ciąża rządzi się swoimi prawami :) Mnie ani jajniki nie bolały ani podbrzusze, owszem piersi miałam nabrzmiałe.

Gość gość
mnie nie mdliło i ani razu w ciązy nie miałam mdłośc*****erwsze tyg to był wyczulony na maxa węch.

Gość gość
Pierwsze objawy ciazy to tak 8-9 tydzien. A wczesniej to tylko sennosc i wypieki na twarzy. W terminie miesiaczki bol jakby okres mial zaraz przyjsc a okresu brak.

Gość gość
Mnie mdli co miesiąc przed okresem. Tak ze może sie nie nakrecaj.

Gość gość
ja czułam dokładnie kiedy zapłodnione jajeczko sie zagnieździło poczekałam te przepisowe 6dni i test wyszedł pozytywny o ciąży wiedziałam już 3 dni przed okresem:) czulam się po prostu inaczej

Gość miiilk
ja tez nie wymiotowalam w ciązy ani razu a mdlosci i jakiekolwiek objawy ciazy mialam w 7 tc. Staralam się zajsc 6 miesiecy i co miesiac mi sie wydawalo ze to juz. Życze powodzenia

Gość gość
ale mdłości nie miałam za to jak sobie kiedyś wmawaliśmy z Mężem ciążę to mdłości miałam ogromne:P

wiesz, ja przed terminem okresu tez miałam już oznaki ciąży, choć tego nie postrzegalam tak. U mnie od razu właściwie baaardzo ściemniały brodawki sutkowe, z koloru jasnej brzoskwini do coca-coli, wyglądalo to bardzo dziwnie, bo ja jestem blondynką z jasnymi oczyma a tu taka zmiana. Teraz wiem, że to hormony, a widoć to bylo już przez @. potem dostałam krwawienia, ale to była zmyła. więc nadzieję masz ;)

Gość gość
nie zgadzam się że pierwsze objawy są tak późno. ja miałam nadwrażliwy węch już w terminie spodziewanego okresu. nie mogłam spokojnie leżec jak obok na stoliku nocnym stało niedopite picie czy cokolwiek do jedzenia. piersi wyskoczyły mi ogromnie i juz wiedziałam, że to ciąża. test był tylko potwierdzeniem

Gość gość
poczekam spokojnie do terminu okresu, jeśli nie przyjdzie to może w Wigilię zrobię test . Nie chce się nakręcać, przecież zawsze okres może się opóźnić.

Gość gość
kolejny durny temat

Gość gość
nie nakręcam się, tylko mnie nigdy nie mdliło przed okresem , podbrzusze czesem pobolewało i piersi też, ale mdłości nie miałam. I nie mylcie mdłości z wymiotami. Jak poczuje jakiś mocny zapach to wtedy mnie zemdli.

Gość gość
ja na pierwsze objawy czekałąm do 10 tygodnia ciąży, wcześniej nic. Zrób test a nie nakręcaj się niepotrzebnie.

Gość gość
Ja też się tak czuje bez mdłości i pewnie okres zaraz nadejdzie a nie ciąża...nakręca się kolejna.... :P