Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłem żonie

Polecane posty

Gość gość

Karnet na 10 zabiegów liposukcji ultradźwiękowej żeby wreszcie schudła. Jak myślicie dobrze zeobiłem?

Gość gość
hehe sama mam meza i tu i tam za duzo cialka ale maz twierdzi ze to uwielbia... pomysl fajny jesli jestes pewny zony ze sie nie obrazi to ok:D

kiedyś jak się targowałem z matką wybranki,to chciała litr wódki i worek żyta. Utargowałem na paczkę klubowych. Do tej pory żona się śmieje że jeszcze za nią nie zapłaciłem. Mineło już ponad 25 lat i teściowa jak umarła,to nadal nieżyje.

Gość Marta__Wrocław
Lepiej zmniejszanie żołondka

Gość gość
Żona miała kiedyś rozmiar 36, a teraz niestety przybrało się jej tu i ówdzie, że nosi 38-40, najbardziej w okolicy brzucha. Kupiłem ten karnet bo czytałem, że te zabiegi dobrze działają przy lekkiej nadwadze.

Gość gość
Chyba też muszę zasugerować mężowi, zeby dał mi taki prezent, a nie kolejne perfumy czy biżuteria :)

Gość gość
a 10 zabiegów wystarczy aby pojawił się jakiś efekt, przynajmniej początkowy ? ja bym chciała taki prezent, jestem wysoka szczupła ale miękka, może takie zabiegi by mnie "utwardziły" ???

Gość gość
Koleżanka z pracy mi podpowiedziała, że to dobry pomysł. Jej znajoma chodziła na takie zabiegi, ogólnie była szczupła ale trochę brzuch jej przeszkadzał. Ma teraz 6cm mniej w pasie i bardziej się ujęrniła. Musiała chodzic na zabiegi raz w tygodniu.

Gość gość
jeśli jest to jej słabym punktem to może się obrazić i pomyśleć że ci się nie podoba ale jeśli jest otwarta i się niczego nie wstydzi i potrafi żartować ze swojego ciała to przyjmie to ale musisz najpierw ją podpytać czy na takie coś poszła i wogle jeżeli pozytywnie zareaguje to prezent się uda a jeśli nie to zmień lepiej prezent :)

Gość gość
i zara wskoczy link reklamowy:D

Gość gość
Też bym chciała taki prezent,ale mój jeżeli wogóle coś mi da to komplet bielizny :(

Gość gość
gość Żona miała kiedyś rozmiar 36, a teraz niestety przybrało się jej tu i ówdzie, że nosi 38-40, najbardziej w okolicy brzucha. Kupiłem ten karnet bo czytałem, że te zabiegi dobrze działają przy lekkiej nadwad x x x to juz otylosc-a te zabiegi o dope rozczas. jezeli jest ktos chudy i chce pojedrnic cialo cos tam pomoze,dobre ukrwienie skory ale musi do tego cwiczyc.szkoda kasy.

Gość gość
Ja bym chciała taki prezent, ale moze zrobie sobie sama jak dostane troche kasy od rodziców