Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta którą mężczyzna musi w związku wspierać jest DYSFUNKCYJNA

Polecane posty

Gość gość

...POWINNA ODEJŚĆ by swą niegramotą i miernotą nie niszczyć życia partnerowi i ewentualnym dzieciom

Gość gość
a ja tam bym włąsnie taką chciał

Gość Najszybszy w mieście
znam taką , dać Ci namiary ?

Gość gość
kobieta sluzy tylko do jednorazowego uzytku jak prezerwatywa 🖐️

Gość gość
...a w czym pedale z babskiego forume możesz być szybki bo wściekły to nie jesteś....chyba w tarmoszeniu kaptura

Gość Najszybszy w mieście
Bóg Ci wybaczy

Gość gość
tak tak jednorazówka i do ekologicznego przemiału

Gość gość
Na humus i do hodowli marchewki

piszesz chyba z kibla w szkole specjalnej.... bez dalszego komentarza

Gość gość
Czy nie piszę prawdy-?-polskie baby z codziennych czynności rutynowych robią kult i wciskają pierdoły o swym niezwykłym poświęceniu

Gość gość
takie boskie matki z taniej noweli

nie wiem co dla ciebie jest rutyna... uzycie jej raz (kobiety) i wyrzucenie jak pezerwatywy? ... 🖐️

Gość gość
co to znaczy wspierać?

Gość gość
np wysłuchiwać jej p**********h słowotoków o tym jaka traumę przeżyła gdy przypaliła ziemniaki

Gość gość
90% polczyn to wypisz wymaluj i udziergaj tanie prymitywne płaskie umysłowo jamochłony

Gość gość
...wypowiedź a raczej to co z niej można wyczytać w pierwszym i drugim tle świadczy iż niejaki Androgen reprezentuje mentalność i zachowania niespełnionego byczka odsuniętego ze stada na skraj pastwiska.....a że jest słaby fizycznie więc jako pseudo intelektualista bryluje między już pokrytymi przez lepszych samców samicami zabawiając je w trakcie ich dylematów periodowo upławowo porodowych i analnych...

Gość gość
poziom nie godny czlowieczenstwa to dzungla ze zbiorowiskiem ludzkich odpadow z wlasnego wyboru ,niektorzy z was nadaja sie tylko na mielone kotlety dla swin .

Gość gość
zabierzcie sie do roboty w domu zeby calkowicie wam mozg nie odmowil posluszenstwa bo widze ze powoli zamiera.

Gość gość
mezczyzna ktorego kobieta wspiera chocby codziennym gotowaniem to niedorosly do zycia w spoleczenstwie pasozyt.

No i zostałem zdemaskowany. Rzeczywiście, braki fizyczne nadrabiam pseudointeligencją. Na braki w inteligencji pomysłu już nie mam. Ale może kiedyś będę tak z******ty jak ty? I będę błyszczał w towarzystwie samych młodych i pięknych kobiet?

Gość gość
Analiza jedynie pobieżna..ot taki rzut okiem pozwala skonstatować z absolutna pewnością własnych spostrzeżeń że powyżsi wpisywacze dorastają jedynie do pierwszego guzika windy w bloku na peryferiach.....ewent politologia

Gość gość
ale pierdoła już pisałem weźcie się za życie bo całkiem postradacie rozum na tym forum i w necie

Gość gość
ja mam taka laske i dopiero wyszlo po 10 latach ze ona jest dla mnie problemem gdy finansowalem wszystko co sie da przez wiele lat i dbalem o wszystko nie zauwazalem jej nieporadnosci teraz gdy mamy dziecko, ona ma isc do pracy, ogarnac wiele spraw jest koszmar wszystkiego sie boi, wszedzie widzi problem, nie mozna jej nic powiedziec bo obraza, na krytyke reaguje agresja chodzi obrazona przez tygodnie okazalo sie ze ma problem ze soba, bo jesli ja cos proponuje, inicjuje, chce kupic do domu to ona to torpeduje bo ma poczucie ze jest gorsza, wszystko to co ja robie dobrze odpiera jako ujme dla siebie chyba chce abym znizal swoj poziom do niej bo nie moze zniesc ze ja jestem bardziej energiczny, zaradny i ze oagarniam wiecej spraw pomagam jej jak malo kto, finansuje dom, samochody, paliwo odbieram dziecko z przedszkola, zostaje z nim jak ona jest w pracy, ugotuje zimniaki, obiad jak je nie ma a mimo to zarabiam, place duzy kredyt na dom zabieram dziecko to tu to tam ale nie, ona twierdzi ze jej nie wspieram zawsze ma inne zdanie od mojego, tylko dla zasady, potem robi mi awantury ze nie licze sie z jej zdaniem przed swietami chcialem wybrac razem z nia nowy komplet wypoczynkowy do salonu pojechalem z nia do producenta, fabryki pokazalem jej wstepnie co mi sie podoba nie spodobalo jej sie, pojechalismy do innego sklepu spodobal jej sie komplet za 8 tys mi tez sie spodobal, ale na razie troche za duzo jak dla nas ale chcialem w koncu to kupic przed swietami gdy cciualem jeszcze raz jechac po to i zamowic, zaplacic czesc a reszte przy odbiorze powiedziala ze bez sensu kupowac taki komplet bo salon najpierw trzeba pomalowac no to zabralem sie i pomalowalem salon, ona mega wnerwiona ze 2 tyg przed swietami maluje salon a teraz okazalo sie ze zdazylem, posprzatalem i wyglada swietnie niestety nowego wypoczynku nie ma gdybym jej nie sluchal, juz dawno wypoczynek bybly zamowiony i po malowniu by go przywiezli na dodatek mam podejrzenia ze mnie oszukala, przez 3 lata gdy siedziala z dzieckiem twierdzila ze nie ma pieniedzy, wszystko finansowalem, wydalem 90tys ze swoich oszedznosci ale teraz okazuje sie ze ona jak pracowala to odlozyla sobie pieniadze a twierdzila ze nic nie ma sex oczywiscie beznadziejny mimo moich duzych fantazji i pomyslow, ona sie wszystkiego boi i co ja mam z taka fladra zrobic? chyba ja wywale od nowego roku, bo trace z nia zycie

Gość foxy_lady1
A kiedy kobieta potrafi wszystko, to czujecie się w związku niepotrzebni, niemescy i dysfunkcyjni. Wam, facetom, nijak dogodzić. ..

Gość gość
....uprasza się by nie pisały tutaj ,,flondry" i cwane Ździchy którym intelekt nie pozwala sięgnąć do pierwszego nawet guzika lub złożyć poprawnej wypowiedzi z mniej niż trzech zdań wg wzoru początek treść konkluzja.....idiotek tu nie zapraszałem...temat jest właściwie dla zreflektowanych ofiar cwanych flondr kropka

Ofiara flądry? Czyli rogacz? Jeśli mało inteligentna dupa zrobiła cię w c***a, to bardziej ogarnięta zrobi z ciebie miazgę. Życzę sukcesów :-)