Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy laska

prosze potrzebuje dobrej rady pomorzecie prosze prosze

Polecane posty

Gość sexy laska
A CZEMU DO KUWEJTU NIE CHCESZ JECHAC

Gość sexy laska
gosc myslisz ze sobie popiszesz ze nie dam rady i ze marnie skoncze i bede z toba chciala sex? to ty hyba jestes tepy

Gość gość
Pewnie prowokacja, ale niestety istnieją tak tępe kobiety i nawet znam osobiście jedną taką. Tylko że ona się oszukała, bo dziecko zostało jej odebrane, a dziewczyna została alkoholiczką i narkomanką.

Gość sexy laska
nastaw dope w polsce jakiemus bizmanowi lup politkowi:)

Gość sexy laska Autorka
wole w europie, nie chce sie wiazac z arabami ani innymi czarnymi

Gość gość
takiej jak ty to nawet kijem nie dotknę, kobieta musi coś sobą reprezentować, a z taką pustą laską seks jest marny.

Gość sexy laska
sexy laska Autorka wole w europie, nie chce sie wiazac z arabami ani innymi czarnymi x przeciez tobie nie chodzi o zwiazek tylko kase

Gość sexy laska
pokaz fotke jak wygladasz

Gość sexy laska Autorka
w polsce nie chce bo jest pokopane prawo, wszysty wszedzie o tym pisza, gosc szukaj se innej tepej chetnej na d***enie tak jak to napisales, bo ja nie jestem chetna na d***enie mi to w zyciu nie potrzebne i nie mam problemow z alkocholem ani narkotykami nie pale papierosow, imprezuje co najwyzej przy jednym piwku

witajcie ;( mam problem ;( jestem z chlopakiem od wrzesnia na poczatku bylo z***biscie swietnie sie dogadywalismy zakochalismy sie w sobie od razu jak sie zobaczylismy na dyskotece. od dwoch tygodni zamieszkalismy ze soba on mial problemy w domu z rodzicami ja tez strwierdzismy ze to najlepsze rozwiazanie. i niestety wszystko sie z*****o;( on jest bardzo zazdrosny nie ufa mi;( nie moge nawet koledze odpisac na smsa czy ba facebook bo zaraz wielka awantura. twierdzi ze go ciagle oszukuje a ja nic zlego nie robie;( nie chce nikogo olewac;( dlatego od czasu do czasu odpisze koledze. Mowie mu ze on jest najwazeniejszy i tylko on sie liczy ale on mnie nie slucha. ;( chce mnie zostawic co robic???

Gość sexy laska Autorka
wygladam bardzo dobrze jak kazda piekna polka, w porownaniu z zagranicznymi potworami, in nie chce miec nic do czynienia z arabami, turkami i reszta choloty, zbyd duzo przestrog sie nasluchalam, ze oni niby wszystko fajnie mili a pozniej to przesladowanie, jedna znajoma sobie juz tak zycie zalatwila w holandi. ja chce sobie ulozyc zycie jakims fajnym bladynem i zyc dlugo i szczesliwie, i jak by cos nie wyszlo to zawsze by byla opcja z alimetami.

Gość urgent
wez sie tepa c*** za robote

Gość gość
Zagraniczne potwory? Ty chyba nigdy nie byłaś za granicą, tam są lepsze i przede wszystkim inteligentniejsze laski niż w Polsce. Polka = piękność, to mit !!!

Kwestia gustu :) Jak poszedłem w UK do aquaparku to poza jedną dwudziestokikuletnią murzyneczką widziałem same otłuszczone i delikatnie mówiąc przeciętnej urody kobiety :classic_cool:

Gość sexy laska Autorka
patucha to nie ten temat ale powiem ci trzeba bylo przed tem pomyslec z kim sie zadajesz, a ty sie zauroczylas a on teraz toba dyryguje i cie przesladuje, podobyn problem maja wszystkie moje kolezanki, ja nie jestem taka latwa co dziennie lataja ze ma chlopaki zebym znimi byla bo jestem piekna i wogule fajnie sie ze mna gada itd ale nie ze mna takie numery. ja mialam raz chlopaka chodzilam z nim 2 lata, pozniej juz zycia nie mialam dzwonil do moich rodzicow i sie pytal czy juz przyszlam z szkoly i tam wogule z tym i tym sie nie koleguj itd a on sam kumplowal sie z najgorszymi pijakami. raz czekal zima az wroce z praktyki juz ciemno bylo poszarpal mnie wystraszylam sie i ucieklam musial przyjechac wojek z kolegami i wtedy dostal odemnie kopa w jaja i teraz sie niezbliza, poproblemie

Gość sexy laska Autorka
jordi popieram

Gość sexy laska Autorka
ten gosc to naprawde jakis zbok ktory szuka chetnych na sex i podnieca go ociekajacy tluszcz gosc nie chce widziec nawet twojego kija zboku wypad z tad!

Gość gość
Oooo, kolejna suka na forum! Super coraz lepsze to kafe.

Gość gość
Ja pier.... jak można popełniać tak rażące błędy, trochę nauki by ci nie zaszkodziło.

Gość jadzia38
ja zaszlam 34lata, predzej nie moglam bo odchowywalam syna, pierwszy sex i zaszlam za pierwszym razem jak mialam 16lat, wtedy nie mialam pojecia o zabezpieczaniu sie, bylam z tym chlopakiem dluzej ale on pochodzil zamoznej rodziny i tak nic z tego pozniej nie wyszlo dostawalam marne grosze od jego rodziny, pozniej on placil zebym tylko cicho byla, i tak mieszkalam z moimi rodzicami w malym mieszkaniu przez 18 lat, syn do dzisiaj z nimi mieszka, ja jak syn skonczyl 16 lat zaczelam wyjezdzac na prace sezonowe do niemiec na troskawki i tam poznalam niemca ktory z nami pracowal od samego poczatku sie dobrze rozumielismy, i tak w ciagu 2 lat doszlo do pierwszego sexu no i zaszlam, on zdziwiony byl ale tez ucieszony w 7 miesiacu zamieszkalam u niego, urodzilam nie minol rok no i sie zaczlo ze ja polka, to co ja sobie nie mysle musze wszystko robic itd, no i ja mu zagrozilam ze bedzie placil alimety i sie przymknol, ale juz po tym nie bylo sensu, dostalam pomoc, na poczatek w domie samotnej matki a pozniej , tam juz wszystko zalatwili, dostalam kase na dziecko i mieszkanie sciaglam syna i sobie teraz tu mieszkamy i wiedzie nam sie bardzo dobrze. ale bylo ciezko napoczatku, do tego moj lamany niemiecki koszmar

Gość gość
do Jadzi38 i Twój lamany polski tez koszmar...

Gość gość
nie szukajcie szczescia za granica tylko wokol siebie.

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=HFYHdHi0_7E to jest lepsze niz ta zalosna suika, ktora nie czce byc patryjotyczna i dawac nam polakom zamoczyc, niech wpiejdala za granice takiej tu nie potrzebujemy, potrzebujemy porzadne polskie kujwy co sie rjuchac chca tylko nam polakam daja, polska to piekny i wolny kraj, komu sie nie podoba niech wypjejdala za granice turasow wykorzystywac a nie nas

Gość gość
czesc a jestes dziewica ??

Gość sexy laska Autorka
to w koncu w jakim kraju mozna najwiecej alimetow wyciagnac? ile dokladnie dostaje sie w niemczech?

Gość sexy laska Autorka
hallo?

Gość gość
weź s********jj z tego forum tepa dzziwko.jakbym miał taką córkę to bym ci n*****ll tyle pasów na d**e ze byś zmienila zdanie.zapamiętaj to praca daje pieniadze ale nie w naszym systemie

Gość sexy laska Autorka
tak wy to jestescie mili ze hoho, jak bym napisala ze chce sexu to byscie na kolanach za mna lazili. sama sobie troszeczke informacji doszukalam w niemczech moge dostac na jedno dziecko od 317 do 781 euro netto to na polskie 1268 do 3124 zlote wiecej niz moja wyplata, wiec po co mam z********ac w robocie? czy w jakims kraju dostane wiecej?