Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda ze Ewa33 spała ze swoim pasierbem

Polecane posty

Gość gość

co się teraz dzieje z tą przemądrzałą baba?

Gość David Duchovny
nie wiem z kim spala ewa33 ale wim z kim sypial agent tomek 🖐️

Gość gość
tak pisała na forum

Gość gość
agent tomek mnie nie obchodzi 🖐️

Gość gość
co ?? przyznała się do tego ?? i co dalej dzieje się z nią? mieszka dalej z konkubentem i pasierbem ?? czy tworzy teraz związek z pasierbem >?

Gość gość
z konkubentem, swoją drogą niezła patologia

Gość Jakie to przykre
Zajmij sie własnym życiem i nie plotkuj o kimś kogo nie znasz osobiście.Debilu!!!!! Może napisz coś o sobie?😠 Prawdopodobnie masz duzo wolnego czasu i zmyslasz tematy zeby ktos z toba popsał?! Nie jesteś z mojej półki, nie zniżę się do twojego poziomu.S P A D A J w y w ł o k o !!!!

Gość gość
Mlode dziewczyny a wsibskie jak te stare kobiety co to wygniataja parapety w blokowiskach .Co cie to obchodzi kto z kim i pewnie w jakiej pozycji .Nie masz wlasnego zycia ?

Gość gość
moja sprawa czym się interesuje, mam beztroskie życie i g***o wam do tego, w jakiej pozycji z nim spała mnie nie interesuje. tylko interesuje mnie czy to prawda ze sie pukali i jak to się potoczyło dalej.

Gość gość
Widzisz ujawniła się o 12.40. Ja znam ten jadowity i wyzywający styl pisania.

Gość gość
Ewcia pisz co tam u ciebie ciekawi mnie jak tam ci sie zyje ?? Jak skończyła się ta afera z pasierbem.

Gość Jakie to przykre
Witam Pania serdecznie PANI EWO.Proszę nie zwracać uwagi na to indywiduum.Z patologia sie nie dyskutuje ale wali po pysku.Niech sie ujawni, to porozmawiamy ręcznie:D Pozdrawiam serdecznie Pani Ewo 🌻🌻

Gość gość
do Jakie to przykre - lizus, Twoja Pani Ewa szcza na takie coś jak ty

Gość gość
jaka afera ?

Gość Jakie to przykre
Do tego wyżej!!!!😠 Zajmij sie czyms konkretnym, nie obrabianiem innych.Muszę kończyć bo jestem w pracy w przeciwieństwie do ciebie.Wal się debiliu!😡

Gość FAJNIE JEST
Jasne!!! Masz ludzi w pośredniaku! Nawet nie masz pojęcia o zarządzaniu ludzmi! W*******ą mnie tacy frajerzy jak ty, którzy "gwiazdorzą" wirtualnie a w rzeczywistości jesteś samo DNO!!!! 😡

Gość gość
hahahhaah w posredniaku debilu nie jestem zapisana bo po co ???? hahahhaha nie chodze tam jak ty po to zeby mieć ubezpieczenie hahhaha, bo ciebie nie stać na własne prywatne ubezpieczenie a ni na prywatna wizyte u lekarza bo chodzisz na fundusz i wykorzystujesz podatników

Gość FAJNIE JEST
Jesteś w błędzie! Posiadam własną firme budowlana od 15-stu lat, więc zamknij jadaczkę!

Gość gość
co kawe tam podajesz szefowi ??

Gość gość
a tak po za tym to spadaj z mojego topike :D mnie twoje szare życie nie interesuje tylko Pani Ewa wiec żegnam 🖐️

Gość FAJNIE JEST
Przyjmowałam takich debili jak ty w okresie letnim w charakterze roboli,jednak długo nie popracowali, po tygodniówce zapili i już nie przyszli do pracy.Mówią że jest bezrobocie, teraz ewidentnie widać jacy bezmózgowcy są w Polsce i na tym forum! Z idiotami nie dyskutuje! Nie dam ci tej satysfakcji i nie będę kontynuować rozmowy z takim dnem!

Gość gość
nie chce mi się czytać twoich wypocin to sie nie udzielaj nie nadajesz sie do prowadzenia firmy bo jesteś sfrustrowana i nieszczęśliwa osoba wiec idz do psychoterapeuty, bo twoja firma niedługo padnie, papappaa

Gość gość
Pytam? Kogo to obchodzi? Kto z kim sypia? Kto to jest Ewa33? Jestem nowa i nie wiem o kogo chodzi? Czy to celebrytka,że autor zadaje takie pytanie?